-
Re: Uwaga-Tego nie wiedzieliscie!!!!
-
Mordd, uważam ze teraz sie mscisz. chlopak ma 15 lat, uwierzyl w to co powiedziala mu pani sklepowa, no rozumiem, zdarza sie, a ty, jako superinteligentny facet ze zdaną na 6+ maturą z biologii po prostu go teraz mieszasz z blotem...ba, nawet z gownem... moze chlopak ma gdzies pasozyty, ale za to zna sie doskonale chociazby na fizyce nuklearnej albo zwiazkach polimerowych!!! tez nie jestem przychylna niewiedzy w stopniu - w zasadzie podstawowym - ale to jest juz po prostu gnębienie czlowieka. uspokoj sie troche i zauwaz roznice miedzy toba a rossem - on jeszcze wiele sie dowie i moze w przyszlosci - bedzie madrzejszy od ciebie!
-
Za moich czasów nie było 6. Jak zauważyłaś pewnie tematem forum jest roślinność - co też jest tematem moich postów. To nie jest niewiedza w stopniu podstawowym tylko absolutny brak jakiejkolwiek..... W czasie trwania tej dyskusji można było 100 razy sprawdzić te informacje. Wystarczy odrobina chęci.
-
Na poczatku to dzieki Double, ze chociarz ty jestes czlowiekiem ktory odpowiada na pytania innych i sie nie wysmiewa jak ktos sie pomyli. ?Teraz odpowiem temu smiesznemu doktorowi rehabilitowanemu (nie habilitowanemu). Ty sie sam osmiesasz dajac te zdjecia, bo dla czego na wsyztstkich djeciach pisze alan(C)?????
Jezeli to by sie okazalo prawda ze to twoje zdjecia ty ys chyba musial miec jakies labolatorium? Może zrobisz zdjecia w troche wiekszej rozdzielczosci))) i teraz tylko nie wpisuj alan(c).
-
Nie widzę gdzie wg ciebie mord się ośmiesza on ci tylko chce pokazać że kaktusy na prawdę kwitną w co ty usilnie wątpiłeś wiec chyba ty się tu ośmieszasz startując na forum o roślinach z tak nikłą wiedzą ( w podstawówce chyba wiecej wiedzą jak są zainteresowani biologią)
-
Przyznaje sie do tego ze nie znam sie na kaktusachi ze nie wiedzialem ze kwitna ale tonie zmienia faktu ze to forum jest wlasie po to zeby sie dowiedziec a nie wysmiewac ludzi co sie naq czyms nie znaja, a zdjecia to i tak nie jego.
-
Laboratorium czego? Piszę na zdjęciach swoje imię bo mam taki kaprys. Nie bardzo rozumiem co w tym dziwnego?
-
Takie właśnie miałem intencje. Uważam, że forum ma służyć innym do zdobywania rzetelnej wiedzy - sam tego oczekuję. Dzięki za poparcie - miło, że nie ja jeden tak uważam.....
-
Uroczyście oświadczam wszem i wobec, że przedstawione na zdjęciach rośliny są moją własnością a zdjęcia wykonałem sam, własnym aparatem. Kaktusów mam ponad 300 więc pewnie nie będą to ostatnie zdjęcia na forum. Wszystkie wstawiane zdjęcia są i będą sygnowane przeze mnie dla uniknięcia jakichkolwiek nieporozumień. Jak się na czymś nie znasz to zadawaj pytanie, zamiast wydawania oświadczeń - unikniesz powtórki z rozrywki.
-
Ross niezły z ciebie koleś wcześniej pisałeś o żabach narkotycznych teraz o kaktusach czekam na dalsze tematy hehe
Uprawnienia umieszczania postów