Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Co ciekawego w Swietochlowicach i za ile?

Mieszany widok

John_Y
    Guest

Co ciekawego w Swietochlowicach i za ile?

Cze! Mam takie pytanko... Czy na gieldzie bedzie duzy wybor zwierzat(bede tam pierwszy raz;-)) Chodzi mi glownie o boasy i gekony lamparcie(odmiany barwne). Jakie sa ceny? Jest drogo? Ceny sa jak w sklepach?

Re: Co ciekawego w Swietochlowicach i za ile?

bedzie bardzo ciekawie ceny sa przerozne - zdarzaja sie o wiele tansze niz w sklepach, ale takze rowne albo i sporo wieksze :/ to zalezy od sprzedajacego

nie patrzyłem na gekony i nie pamiętam czy były odmiany boasów ale były czyste podgatunki coś w granicach 1000zeta i wzwyż. Ogólnie duży wybór

Boasów było bardzo dużo ale odmian nie za wiele. Ogólnie były standardowe i hetero na striped. Poza tym jest duży wybór innych zwierząt. Odmian barwnych razcej nie ma (no chyba że albino np. molurusa to to było ). Np. z tego co pamiętam to ktoś zdaje się miał zbożówkę albino striped itp. itd. Dla każdego coś się znajdzie.

Będę miał trochę hetów gekonów lamparcich... tangerine, hypotangerine i leucistic.

mandit a bedą poecilotherie?

MIDO
    Guest

Guttata albino stripe mial W.Plucik mial tez hoogi.Mieli tez B.c mexicana zdaje sie tez ze Boa constrictor imperator peru i jeszcze jakis imperator.

Uprawnienia umieszczania postów