Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Prośba o nie pisanie na zbyt stare tematy.

Dark Raptor
    Guest

Prośba o nie pisanie na zbyt stare tematy.

Prosiłbym o nie odpowiadanie na posty sprzed ponad półtora roku... zwłaszcza, gdy ktoś się w nich pytał o dostawców pokarmu itp.

Wraz z przyszłą zmianą forum na nowe, stare posty polecą do archiwum i takie niepotrzebne odpowiedzi, nic nie wnoszące do dyskusji, będą je tylko zaśmiecać. Dosć często wygląda to na zwykłe nabijanie postów (spotykane na innych działach forum).
    Proszę pozostałych modów o interweniowanie w takich przypadkach.
    Na szczęście nowy 'engine' pozwoli na przesuwanie w górę odświeżonych tematów i problemy się skończą... chyba.

Theraphos
    Guest

Re: Prośba o nie pisanie na zbyt stare tematy.

DArk a kiedy bedzie to new forum?

Dark Raptor
    Guest

Nie chcę zapeszać i nie znam dokładnych planów i terminów Nooka, ale kto wie czy już nie przed początkiem września.

Vanaloon
    Guest

Jaki sens w nabijaniu postów?? Szczerze mówiąc nie rozumiem tego zjawiska... Może to ja nie wiem o jakiś stopniach czy awansach w zależności od ich ilości na tcp?? :-)))

wh6fxe
    Guest

NIektozy patrza nia ilosc postow danego urzytkownika i odrazu sadza ze jest to doswiadczony.niedoswaidczony/sredniozaawansowany itd terraysta.
    Tez jestem za tym aby posty na ktore dano opowiedz "cofaly" sie do poczatku spisu tematow:] (nie wiem jak to sie fachowo nazywa ale jest bardzo przydatne)

Uprawnienia umieszczania postów