-
Looking for chameleo boy! ;) Sklep w wawie??
Siemka! Chciałabym zacząć hodować kameleona ale nie mam pojęcia gdzie w Warszawie mogłabym znaleźć sklep z gadami! H E L P! Dzięks z góry za RE:! see ya! :*
-
Re: Looking for chameleo boy! ;) Sklep w wawie??
nie kupuj zwierzat w zoologikach dobra rada nie wierzysz spytaj innych to ci powiedza
-
Jasne, że wolałabym zwierzę z prywatnej hodowli ale jak dotąd żadnej nie zlokalizowałam... Dlatego prosze o pomoc!
-
www.szrek.pl tam masz adres!!!
To sprawdzony sklep i maja dobre warunki.
Pozdrawiam
-
Dzięki!
-
Nawet masz tam zdjecia w ofercie i ceny gadow. Nie ma za co
-
Zapytaj się coolarego czy wykluły mu się już kamki... w maju tego roku miał 65 jaj... może on będzie miał cos na sprzedaż. I też jest chyba spod Wawy...
-
Jakoś w październiku powinny mu się wykluć chyba...
-
witaj w pięknym świecie terrarystyki...
rozumiem, że przed zakupem przeczytałaś już potrzebne rzeczy!?
ja Ci proponuje SMOKA na ratuszowej - po lewej od wejścia do zoo... sklepik malutki, ale prowadzony przez ludzi znających sie na rzeczy...zoologów...
jedyny minus to taki że troche drożej...ale przynajmniej wiesz że zdrowe - bardzo ruchliwe tam mają stworzonka (jak nigdzie)...
możesz też luknąć do biofila... www.biofil.pl...
pozdrówka...
P.S. jak będziesz już miała to pokaż fotki
-
Wiatm
Stanowczo nie kupuj kameleona w smoku ani zadnego innego gada!!!
Zwierzeta tam mecza sie bo maja male terraria a poza tym kameleony sa tylko na zamowienie wiec nie bedziesz go widzial jak bedziesz go kupowal!!! Jak pojedziesz do tego sklepu to zobacz w jakim terrarium trzymaja DOROSLA agame brodata (cos kolo wielkosci 35x35x40 (tu gdzie 40 to wysoksc). STANOWCZO NIE POLECAM!!! ZWIERZETA TAM SIE MECZA I RZADKO SIE IM SPRZATA A ZRESZTA JAK POJEDZIESZ TO SAM SIE PRZEKONASZ!!
Pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów