Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Looking for chameleo boy! ;) Sklep w wawie??

Re: Looking for chameleo boy! ;) Sklep w wawie??

Moja kamki jeżlei wszystko pujdzie ok. pjawia sie na świecie styczeń/luty. Inkubacja trwa 8/9 miesięcy.

visions
    Guest

NIE!

Nie kupuj w SMOKU.

Ja miałem od nich Agamę Brodatą i niestety mam już drugą...
    Agama od nich miała chory kościec, weterynarz który badał ją u nich powiedział że jest cudownie wręcz zdrowa itd.

Niestety, kiedy pojechałem tknięty przeczuciem zbadać ją na SGGW do Bieleckiego, okazało się, że jest w stanie kiepskim, przez 3-4 miesiące walczyłem o malucha, ale w końcu padł w środku nocy kiedy przy nim siedziałem...

Nie kupuj od nich gadów!

0pawcio
    Guest

a ja propunuje sklep

Sklep z Papugami na ul Czerniakowskiej na przeciwko wjazdu na bartyckiej niestety nie znam dokładnego adresu bo posiadam jedynie adres siedziby firmy >Proszę się nie sugerować nazwą sklepu ponieważ w jednej części są papugi a w drugiej terrarystyka bardzo czysty sklepik przestrzenny i naprawdę tani .Niestety nie wiem w jakiej kondycji są zwierzaki podobno jest tam stały nadzór weterynarza .W każdym razie ja tylko wstawiam tam towar ,ale w porównaniu w cenami w Szreku i Smoku jest naprawdę tani .
    Pozdrawiam 0pawcio

0pawcio
    Guest

Sorki źle się podpiołem :(

.

0pawcio
    Guest

coś mi pisanie dziś nie wychodzi podpiąłem :))

.

Ojoj! Dziękuję wam za odzewy i porady! Jesteście kochani! A propos... Kenzo, ja jestem dziewczyną! Jeszcze raz thx wielkie! see ya!

Kenzo
    Guest

Witam
    O sorki zle przeczytalem :] Moj blad
    Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów