Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Czy jest jakiś dobry sklep w OLSZTYNIE?

Mieszany widok

snejk
    Guest

Czy jest jakiś dobry sklep w OLSZTYNIE?

Mam zamiar kupić sobie węża i terrarium i akcesoria, niestety nie ma tu w Olsztynie zabardzo takiego sklepu. Czy ktoś wie gdzie może być? Czy ktoś jest z Olsztyna?

Re: Czy jest jakiś dobry sklep w OLSZTYNIE?

wiesz co bylam w Olsztynie niedawno i sklep na "starowce" zrobil na mnie dobre wrazenie......ale jak chcesz kupic weza i nie przeplacic to bierz z tego forum.....
    jest troche ogloszen i szybko sie zmieniaja.....tylko poszukaj....jest tez taki sklep
    "zwierzak" chyba na Wilczynskiego tez nie jest zły.....ale ja jestem z Elblaga i nie bywam czesto w Olsztynie.......
    naprawde polecam z forum.....ze sklepu "Biofil" wysla ci do domu...i z Allegro...tylko sprawdzaj od kogo kupujesz.........
    zreszta w Biofilu zorientujesz sie co do cen.....mniej wiecej
    pozdrawiam i zycze powodzenia

w Olsztynie na starówce, zaraz za wysoką bramą są dwa sklepy zoologiczne po prawej stronie za grecką restauracją. Ostatnio były tam dwa węże dorosłe niestety i bardzo drogie. Zbożówka za 400 zł a tajwan za 600 zł. Jeśli jesteś zainteresowany dorosłymi wężąmi to mogę Ci załatwić tajwańskiego i smugowego!

jeszcze widziałem w zoologiku w "manhatanie" mieli zbożówkę, al;e to już jakiś czas temu.

Uprawnienia umieszczania postów