-
jak wytepic z domu prusaki
jakie sa pułapki i sposoby na ich tepienie:>
-
Re: jak wytepic z domu prusaki
Kup sobie gekona toke i puść luzem na mieszkanie gwarantuję efekty.
U mnie dwa biegają od 1,5 roku i nie ma śladu po prusakach. Wyłapują też inne owady, uciekające świerszcze itp. Nie sprawiają żadnego kłopotu.
Jeżeli nie hodujesz owadów skuteczna jest płytka "globol"
-
a nie przymieraja glodem czasem?? i jest miejsce do wygrzewania?? i nei zwiewa to poza dom??
-
nie zwiewają
dokarmiam w zalężności od potrzeb /grubość ogona/
wygrzewają się koło agregatu lodówki, gdzie mają też miskę z wodą do kąpieli
"szczekają" rzadko za to donośnie i środku nocy.
-
fajnie ale ja bym sie bal zeby nei uciekly, masz jakies sposoby czy porpsotu puszczasz i nei chca uciekac?? nawet w lato.
-
Po prostu nie uciekają /zadomowiły się w zimie/, w lecie siedzą za obrazem w pokoju, czasami wychodzą wieczorem do przylatujących owadów. Inne gekony podobno uciekają.
-
Potwierdzam fakt Moja znajoma z zoologicznego znalazła na giełdzie małego toke maił z 4 cm i ...nie wzieła pd uwage że skubaniec chodzi po ścianach i nie przykryła terra :P Gekon zwiał na sklep (to było ok 2 lata temu) . Sklep znajduje sięw podłużnym wieżowcu. Myślała że dawno po nim,aż tu niedawno snalazła skubańca przy otworze wentylacyjnym-latał po całym bloku i tępił owady co więcej wrócił 2 razy większy :P
-
> Kup sobie gekona toke i puść luzem na mieszkanie gwarantuję
> efekty.
Bardzo madre...
-
skoro dzial to jest to dobre rozwiazanie a jaka uciecha jak cos takiego lata po domu
-
> skoro dzial to jest to dobre rozwiazanie a jaka uciecha jak cos
> takiego lata po domu
>
Uciecha dla Ciebie czy dla tego czegos co lata po domu i musi sobie radzic w niezbyt dobrzych warunkach ?
Uprawnienia umieszczania postów