-
Niesamowite
http://gallery.pethobbyist.com/index.php?photo=135285
Uczę się dopiero angielskiego i czy ktoś mógłby mi wyjaśnić oco w tym chodzi?? :/
Ze strony www.kingsnake.com
-
Re: Niesamowite
to oczywiscie nie jest żaden poakrm :> alefotka chyba realna - w laboratoriach udało się stworzyć genetycznie zmodyfikowane myszy, które posiadają w skórze fluorescencyjne proteiny.
-
Jak dla mnei to takiego czegos nie ma.
-
dla Ciebie może nie być, ale ogólnie to jest i wiem o tym nie od dziś. Są ciekawsze "myszki" niż te świecące... są takie które zmieniają barwe czy takie które mają ludzkie ucho na grzebiecie (ta akurat dość znana). W laboratoriach powstają różne rzeczy.
-
przeciez pod tym zjdeicem jest podpis ze to wlasnie te myszy sa
-
Takie ktore maja ludzkie ucho na grzbiecie, to jest taki jeden egzemplarz (albo byl, bo myszy krotko zyja) i testowali na nim przeszczepy transgatunkowe (oni mu to ucho "przykleili".
Te natomiast sa zmodyfikowane genetycznie, co oznacza, ze rodza sie swiecace i jak maja mlode, to tez sa swiecace.
Jest tez taka swiecaca rybka danio - Glofisch. zostala stwozona jako zwierzatko domowe, ale z jakichs glupich powodow zabroniono jej sprzedarzy.
-
Zabroniono nie wszędzie, tylko tam, gdzie ogranicza się dystrybucję GMO. Za atlantykiem możesz sobie kupić.
-
Ponoć są za 500 dolców....
Jak myślicie- nadawały by się na karmówkę ??
-
brevis.....
looooolz
czy dałbyś wężwoi lub innemu zwięrzęciu mysz za 2000zł ?? ;]
heh ;]
a tak serio....
no nie wiem ...
jeśli oni im zmutowali geny tylko to moe tak...
ale jeżeli one są nafaszerowane chemią ...
-
O jedno zero za wiele, nawet w najdroższym sklepie.
Uprawnienia umieszczania postów