Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Please pomocy - i need Pinki

Sybirek
    Guest

Please pomocy - i need Pinki

Czesc mam powazny problem przy zakupie pajaka dostalem paczke pinek lecz ta wlasnie mi sie skonczyla !! Moj pajak gloduje !! W mojej miejscowosci jak jej okolicach nie mozna zakupic takiego towaru w sklepach zoologicznych ani wedkarskich !! Prosze pomozcie mi!! Jak mam wychodowac w domu pinki ?? Co musze zrobic, jaka pozywke albo cos, gdzie w czym ?? A i bardzo przepraszam jezeli temat tego typu pojawil sie na forum dzieki za wyrozumialosc narka

Theraphos
    Guest

Re: Please pomocy - i need Pinki

Możesz nakarmic pajaka dżownicami...

Sybirek
    Guest

Kurcze on mial 3 wylinke 2 dni temu !! Jesli ktos zna chodowle pinek krok po kroku to prosze was piszcie tutaj albo na mail crmarcin_max@interia .pl gg : 9543509

robert.p.
    Guest

Prostsze niz hodowla much będzie złapanie jakiegos owada odpowiedniej wielkosci,i tak nie masz pewnie ani chęci ani ochoty na hodowle milionów much.

CRIMSON
    Guest

Spokojnie. Jak miał 3 wylinkę 2 dni temu to może nie jeść jeszcze tydzień najmarniej.
    Zawsze możesz mu dać kawałek surowej wołowiny.
    Przepis na hodowlę masz tu; http://www.leszcz.pl/za/prz.html#maggot
    /google/

SDY
    Guest

A czemu kupiles zwierza nie bedac w stanie zapewnic mu wyzywienia? Nie masz jakigos znajomego wedkarza? Spytaj sie czy by ci nie zalatwil paczuszki pinek raz na mieciac.
    Mozna rowniez chodowac inne karmowki: karaczany, swierszcze...

Vixa
    Guest

Przecież możesz kupić sobie w necie mącznika... Jego hodowla jest chyba jeszcze prostrza niż tych much bo one nie latają

brevis
    Guest

Ale masz problem...
    Nałap odpowiedniej wielkości owadów i już. Wystrzegaj się tych z żądłem i pająk najedzony, a jak będziesz gdzieś w mieście to w pierwszym lepszym wędkarskim dostaniesz pinkę.

goral123
    Guest

Sybirek przeciez ty z Wisly... lat masz 17 wiec Cieszyn znac musisz!
    Wsiadasz w autobus do Cieszyna i przez granice do Czech i na czeski rynek i tam jest zoolog dostaniesz tam maczniki nawet za PLN-y. Miarka kosztuje 1 zl.

Pozdrawiam!

PS. W razie problemow mozesz pisac do mnie na GG (w profilu)

Glazik
    Guest

jak chcesz koniecznie biale robaki czy tam pinke to wez kawal jakiegos miesa poluz gdzies na trawie i zabezpiecz zeby jakis zwiezak ci tegonie zabral. poczekasz troche i muchy zloza w tym jaja. pozniej beda chodzily po tym miesie biale robaki.
    ostrzegam strasznie to smierdzi.
    inny sposobem jest zebys sie przeszedl i wachal. jak poczujesz padline to podejdz do niej
    napewno beda biale robaki. fuuuuuj na sama mysl juz mi sie nie dobrze robi.
    lepiej juz jak wyzej pisali zebys poszedl na lake i zlapal troszke owadow badz jechal do tych czech i kupil maczniaka
    pozdro

Uprawnienia umieszczania postów