-
Jak ogłuszyc Szczura ??
moze i pytanie bezsensowne ale za bardzo nie wiem jak to sie robi ? udezyc głową o cos twardego hmmmm ? jak mocno ?
-
Re: Jak ogłuszyc Szczura ??
za ogon i mocno trzepnąć o kant stołu głową albo o betonową podłogę. tak w zoo rozwalaliśmy...
-
nie za mocno
tak właściwie leciutko... żeby tylko po puszczeniu chodził taki jakby pijany (to jest ogłuszenie) a uśmierca się uderzając mocniej
-
ja ogłuszam ale myszy i robie to tak żę wkładam takową do woreczka i z odpowiednią siłą wale o ściane (trzeba dopasować siłę żeby nie zabić )
-
czemu do cholery nie chcecie zabijać?? ogłuszać uderzając to przesada, wręcz ****** sadyzm:/ jak trzeba zabić to trzeba, ale łamać gnaty biednemu gryzoniowi dla własnego widzilisie to debilizm. może nie wiecie, ale takie coś BOLI!!!
-
Foxtrott-wyluzuj troche.Moje węże nie jedzą martwego pokarmu a nie chce żeby gryzonie mi je pogryzły.... więc MUSZE (!!!) ogłuszać!!!
a tak wogule to pozdro
-
lepiej walnąc myszka lub szczurem troche mocniej zeby ogluszyc bo jak za lekko sie walnie to tylko przypozy to gryzoniowi wiele bólu a chyba nie o to nam chodzi;]A po za tym ja to bym nie mogl tak zabijac czy ogluszac
-
zawsze możesz wyłamac zęby
-
-
to naucz......je jesc martwy pokarm, o co isc na latwizne, ogluszanie gryzoni to rzeczywiscie makabra!!
pzdr
Uprawnienia umieszczania postów