Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Jak ogłuszyc Szczura ??

Mieszany widok

adrian16
    Guest

Jak ogłuszyc Szczura ??

moze i pytanie bezsensowne ale za bardzo nie wiem jak to sie robi ? udezyc głową o cos twardego hmmmm ? jak mocno ?

Foxtrott
    Guest

Re: Jak ogłuszyc Szczura ??

za ogon i mocno trzepnąć o kant stołu głową albo o betonową podłogę. tak w zoo rozwalaliśmy...

koleś
    Guest

nie za mocno
    tak właściwie leciutko... żeby tylko po puszczeniu chodził taki jakby pijany (to jest ogłuszenie) a uśmierca się uderzając mocniej

gadziok
    Guest

ja ogłuszam ale myszy i robie to tak żę wkładam takową do woreczka i z odpowiednią siłą wale o ściane (trzeba dopasować siłę żeby nie zabić )

Foxtrott
    Guest

czemu do cholery nie chcecie zabijać?? ogłuszać uderzając to przesada, wręcz ****** sadyzm:/ jak trzeba zabić to trzeba, ale łamać gnaty biednemu gryzoniowi dla własnego widzilisie to debilizm. może nie wiecie, ale takie coś BOLI!!!

gadziok
    Guest

Foxtrott-wyluzuj troche.Moje węże nie jedzą martwego pokarmu a nie chce żeby gryzonie mi je pogryzły.... więc MUSZE (!!!) ogłuszać!!!

a tak wogule to pozdro

LySeK
    Guest

lepiej walnąc myszka lub szczurem troche mocniej zeby ogluszyc bo jak za lekko sie walnie to tylko przypozy to gryzoniowi wiele bólu a chyba nie o to nam chodzi;]A po za tym ja to bym nie mogl tak zabijac czy ogluszac

big.marcin
    Guest

zawsze możesz wyłamac zęby

Foxtrott
    Guest

wrrrrrr

wrbirds
    Guest

to naucz......je jesc martwy pokarm, o co isc na latwizne, ogluszanie gryzoni to rzeczywiscie makabra!!
    pzdr

Uprawnienia umieszczania postów