Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: swietochlowice

Re: swietochlowice

JA też tam będe. jak zwykle zresztą razem z tobąstary:P:P:P pozdro pogadamy dczisiaj wieczorem 3m cie się wszyscy!!! Dzięki za info o dacie giełdy!!!
    Sajo do zobaczenia 2.

Snakes is The Besciakes:P

O ktorej się zaczyna - do której trwa? Podacie dokładniejszy adres giełdy lub stronke na ktorej jest opis jak dojechac?

miki_metal ==> Wystarczyłoby troszkę poszukać ale ja jestem zwolennikiem odpowiadania ludziom nawet na niekoniecznie sensowne pytania. Giełda rozpoczyna się o godzninie 11:00 w budynku Młodzieżowego Domu Kultury na ulicy Harcerskiej 1 w Świętochłowicach a kończy się o godzinie 17:00 po czym jest impreza integracyjna (czytaj: popijawa) w tawernie niedaleko MDK. Dokładny opis dojazdu znajdziesz na tej stronie. Jest ona ciut nieaktualna ale dojazd się przezież nie zmienił Przydatna jest też mapa ale nawet z nią może być ciężko trafić dlatego dobrze jest iść z kimś kto już był i wie gdzie to jest (budynek nie rzuca sie w oczy), np. mógłbyś przyjść na spotkanie pod dworcem w Katowicach, ale tobie będzie chyba wygodniej dojechać od strony Bytomia.

Uprawnienia umieszczania postów