-
legwany
czy ktoś już robil interesy z TRIMEKS'em bo mam kupić od niego legwana i niejestem pewien czy dostane paczke jak wyśle kase.
-
Re: legwany
Wiec ja mam mieszane uczucia poczekaj do srody z ta transakcja jak mozesz to wtedy Ci powiem czy warto czy nie ok ?? jak cos odezwij sie na gg jutro ok 17 bede.
Pozdrawiam.
-
a ja bym Ci radził kupić go w sprawdzonym miejscu...żeby nie było że leguś umrze śmiercią tragiszną zmiażdzony gdzieś na poczcie lub coś...szkoda by było gdyby zwierzaczek miał cierpieć...
-
ja tez bym radził kupic u kogos sprawdzonego. Spojrz na to : --> http://www.terrarium.com.pl/forum/re...34&i=326&t=326
-
nie wymieniaj sie z tym czlowiekem. Moja rada.
-
to dobrze że niewysłałem kasy bo mi sie to troche niepodobało bo chciał za legwana zielonego 70cm 140zł i nawet sie nietargował. a jak powiedzialem że niekupie od niego to troche namnie powyklinał?? dobrze że go niekkupilem
-
Ciesze sie ze nie oszukal kolejnej osoby
-
po raz kolejny proponuje zrobić czarną listę oszustów...
jeżeli ktoś powie że to nie zgodne z prawem to niech pomyśli...-> czy ktoś, kto jest oszustem będzie chciał pozywać twórców takiej listy do sądu? nie sądze...
więc nie ma nic przeciwko... a są same zalety..->nikt sie nie oszuka i przedewszystkim nie ucierpią zwierzaki!!!!
??????CZY JEST KTOŚ ZA?????
-
ja jestem jak najbardzie za tym pomysłem
-
Jak jestes taki kozak to sam zrob.
Co to za problem. Darmowe konto WWW, robisz liste, wrzucasz i juz.
Ciekawe jak dlugo bedzie dostepne.... liczac od pierwszego maila do adminow.
Uprawnienia umieszczania postów