Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Kto pracuje w Biofilu?

Kto pracuje w Biofilu?

Tak się zastanawiam kto tam pracuje. Pan Łukasz chyba razem z żoną i... no właśnie - ktoś jeszcze?

Re: Kto pracuje w Biofilu?

ksiazke piszesz??

A co? To już nawet zapytać nie można? Tak po prostu mi się nasunęło z ciekawości.

Jeśli jesteś tego ciekaw, napisz meila do Sułka

Sławek
    terrarysta
    dlaczego pytasz?

Ciekawość pierwszy stopień do piekła . Ludzka ciekawość nie zna granic chcą wiedzieć rzeczy które nawet nie potrzbuja .

Fryzjer ==> Kompletny brak ciekawości też nie jest wskazany bo czasem można wyskoczyć jak filip z konopii z pytaniem (przykład autentyczny) "Gdzie leżą Świętochłowice?"

Filip79
    Guest

Filip z konopii??????????/ Wypraszam sobie.

Filip79 ==> Sorry że tak wyszło - nie miałem tego na myśli Zresztą twoje pretensje nie są uzasadnione bo co prawda można odnieść wrażenie że w tym popularnym niegdyś zwrocie ("wyrwać sie/wyskoczyć jak filip z konopii") chodzi o jakiegoś Filipa ale w rzeczywistości filip to staropolska nazwa zająca (albo królika - nieistotne). Tak czy siak się nie obrażaj bo nie chciałem nikogo urazić.

Dexiu ale tak samo wiesz swietochlowicie to jakas mala miejscowosc wogole z niczego mi wczesniej nie znana a sa mniejsze miejscowosci o wiele bardziej znane

Uprawnienia umieszczania postów