-
Kto pracuje w Biofilu?
Tak się zastanawiam kto tam pracuje. Pan Łukasz chyba razem z żoną i... no właśnie - ktoś jeszcze?
-
Re: Kto pracuje w Biofilu?
-
A co? To już nawet zapytać nie można? Tak po prostu mi się nasunęło z ciekawości.
-
Jeśli jesteś tego ciekaw, napisz meila do Sułka
-
Sławek
terrarysta
dlaczego pytasz?
-
Ciekawość pierwszy stopień do piekła . Ludzka ciekawość nie zna granic chcą wiedzieć rzeczy które nawet nie potrzbuja .
-
Fryzjer ==> Kompletny brak ciekawości też nie jest wskazany bo czasem można wyskoczyć jak filip z konopii z pytaniem (przykład autentyczny) "Gdzie leżą Świętochłowice?"
-
Filip z konopii??????????/ Wypraszam sobie.
-
Filip79 ==> Sorry że tak wyszło - nie miałem tego na myśli Zresztą twoje pretensje nie są uzasadnione bo co prawda można odnieść wrażenie że w tym popularnym niegdyś zwrocie ("wyrwać sie/wyskoczyć jak filip z konopii") chodzi o jakiegoś Filipa ale w rzeczywistości filip to staropolska nazwa zająca (albo królika - nieistotne). Tak czy siak się nie obrażaj bo nie chciałem nikogo urazić.
-
Dexiu ale tak samo wiesz swietochlowicie to jakas mala miejscowosc wogole z niczego mi wczesniej nie znana a sa mniejsze miejscowosci o wiele bardziej znane
Uprawnienia umieszczania postów