-
Re: myszy śmierdzą (setny raz na forum)
a gdyby tak postawić po jednym akwarium w różnych częściach pokoju ?=]
-
wrbirds - najczęściej jakiś gryzoń Ale nie w ujęciu karmowym, absolutnie nie ;-)
-
He,he... Nie doceniasz tych małych dziabšgów! Większoć ssaków zaznacza terytorium(w wyżej opisywany sposób ), po to przede wszystkim, by pokazać granice swojego panowania innym osobnikom swojego gatunku(taki specyficzny kod). Jeli ty wyczuwasz mocz myszy(a jeste innym gatunkiem), to pomyl, jak go czuje to samiec, znajdujšcy się obok (do którego zapach ten jest kierowany)!! Mam naprawde dużo myszy, eksperymentowałem z nimi, i...NIC! Zmusiły mnie do tego, ze wygospodarowałem im osobne pomieszczenie Zwierzštka takie już sš! No, możesz samce wykastrować, ale to mija się z celem...
pozdrowionka
-
Istnieją jakieś ściółki do kuwety dla kotów pochłaniające zapachy, ale z pewnością tanie one nie są i nie wiem czy dla myszy nadawałyby się, choć może jakby dodać trochę torfu...jednak nie, po co przepłacać. Za tą cenę lepiej kupić trochę myszek;-))
-
są tanie chyba 5 kilo za 13 zł więc dla takich myshek shybko nie pójdzie widziałem że w zoologiku stosowali to też u myszy frete króliczków itp. tyle że wymieszane z trocinami. To jest myśl :]
-
czyli mamy nowy patent;-))
-
Granulat dla królików to jak na razie najlepsza ściółka jaką trafiłem 1,4 - 1,6 za kilogram i swietnie chłonie wilgoć...
-
nie no na serio czeba wypróbować :]
-
nie chodzi o dla królika tylko dla kota chociaż pewnie toi jest to samo tylko pod inną nazwą :P
-
patent nowy jak nowy, bo ja stosuję np. super cat'sa czy cat's dream już dobre parę lat
Uprawnienia umieszczania postów