Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Co ciekawego na Wrocławskiej giełdzie???

John_Y
    Guest

Co ciekawego na Wrocławskiej giełdzie???

6 lat temu sprzedajac szczeniaki we Wrocku odwiedzalem gielde zoologiczna ktora byla nie daleko gieldy psow(nie wiem czy byla w tym samym miejscu co teraz), ale z tego co pamietam bylo tam bardzo duzo ryb akwariowych a malo gadow. Co mozna teraz kupic we Wrocku(chodzi o weze i jaszczurki)???

Makspl
    Guest

Re: Co ciekawego na Wrocławskiej giełdzie???

dalej jest duzo ryb i malo gadow teraz gielda znajduje sie przy armi krajowej niedaleko wjazdu na krakowska a zaraz za ziembicka( tam gdzie sie prawko zdaje ;D)

Witam
    Hmm... mało gadów?? czy stała oferta 25 gatunków gadów (tyle mieści się w gablocie ekspozycyjnej ;P ) nie licząc płazów czy bezkręgowców i karm, to mało??:P
    Nie wszystkie gatunki wymieniają się w przeciągu miesiąca... to wymóg rynku - ale naprawdę - nie wydaje mi się aby potrzeba było więcej - generalnie giełda stanowi punkt zaopatrzenia dla sklepów zoologicznych z 1/4 kraju (sklepy nie sprzedają Uroplatusów czy Chondropythonów) - Makspl, zastanawia mnie czy dobrze szukałeś?? :> przy wejściu na giełdę wystarczy zapytać o gady - "bramkaże" wskażą już miejsce gdzie prowadzę sprzedaż - serdecznie zapraszam... a póżniej jeszcze raz napisz, że jest mało terrarystyki :P
    W każdym razie Johny_Y - "pchli targ" na świebodzkim to już przeszłość jeżeli idzie o terrarystykę - jeżeli czegoś nie ma aktualnie w ofercie - zawsze można zamówić teraz import jest w końcu możliwy do realizacji (bez kombinacji i przemytu... ) i na pewno będę w stanie (może i nie natychmiast, ale napewno w przeciągu niezbyt długiego czasu) zaspokoić Twoje zapotrzebowanie na jakikolwiek gatunek

Pozdrawiam
    Piotr Frąszczak "CURTUS"

Na tranzbudzie jest conanmniej 6 sprzedawców gadów ........., tylko rozproszeni w róznych miejscach giełdy.

Uprawnienia umieszczania postów