Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Pakowanie O_o

Pawllo
    Guest

Pakowanie O_o

Witam!
    Jak wiadomo w sklepach zoologicznych sprzedają świerszcze w małych pudełeczkach i mam co do tego pyt. jak oni te 25 świerszczy tam pakują? Najpierw do lodówki a potem do pudełka czy jak?

djtommi
    Guest

Re: Pakowanie O_o

strzelam ze tak mozna tez po jednym wkladac ale wtedy trzeba duzo uwagi i moga byc ucieczki

chrzanu
    Guest

przeciez nie zawsze pakuja je co do jednego siwerszcza zeby było 25, otwieraja pojemniczke wkłądaja wytłoczke, i wsypuja na oko z większego pojemnika. przynajmnije u mnie w miescie sie tak robi, zawsze sprzedawca sypie przy tobie i jeszcze gabaryty mozesz sobie wybrać.
    w inncyh sklepach sa juz pakowane i podejzewam z swiersze sa najpierw lekko mrozone zeby sie tak nie ruszały bo gdyby je pakowali normalne to by im zaduzo zwiewało.

robert.p.
    Guest

powiem ci jak ja to robie-swierszcze strąca sie z wytłoczek do wanny
    Potem łapie sie je do wysokiego wąskiego pojemnika i liczy przy okazji
    nastepnie bierze sie pudełko z kawałkiem wytłoczki i szybkim ruchem przesypuje swierszcze do pudełeczka,i momentalnie drugą ręką przykrywa sie pokrywką.To kwestia wprawy.Po co mrozic biedne stworki?

Martek
    Guest

Robercie a mozna wiedziec gdzie kupujesz pudelka na swierszcze? Ostatnio byl taki temat (chyba)

chrzanu
    Guest

jak chcesz kilka pojemników to się zaopatrz w OBI na pojemniki żywnościowe a jezeli chcesz pojemniki typowe dla świerszczy to sąw sklepach zoologicznych, wędkarskich, nawet są na giełdach

chrzanu
    Guest

robert.p.
    Guest

w hurtowni opakowan jednorazowych.W kazdym wiekszym miescie są takie

arian
    Guest

chrzanu :P umnie terz tak robia pozdr

Uprawnienia umieszczania postów