Słuchaj koleś (czy tam ziomal, jak wolisz). Twoje wypowiedzi, nawet jeśli są w jakimś stopniu uzasadnione nerwami, nie mogą mieć miejsca na tym forum. Poczytaj sobie regulamin, bo złamałeś już kilka jego punktów.
Po pierwsze punkt 2 . "Kultura wypowiedzi obowiązuje wszystkich. Całkowity zakaz przeklinania, obrażania użytkowników Forum!"
Oto Twoje "ciekawsze wypowiedzi":
(dziwna sprawa płci?)takieko debila jeszcze niewidziałam
WEŹCIE SIE W GŁOWE P*pip cenzura*.MOWIE CI PEDALE *****.. a zreszta glupi jestes co ci bede pisałPonadto ze spraw "technicznych":DALEJ SIE RAJCUJESZ TYM TEKSTEM Z BLOGA O BRACHYPELMIE WEŹ SKOŃCZ PALANCIE
Punkt 1 . - "Temat nowej wiadomości musi w kilku słowach odzwierciedlać główną myśl która będzie kontynuowana w dalszej części wiadomości"
Jest pewnie jeszcze trochę takich "perełek", wybrałem tylko te, które pamiętam. Zatem wyluzuj, bo tacy userzy, nie są tu mile widziani. Z pewnością znajdziesz jakieś fora poświęcone "joł ziomalstwu", na którym będziesz mógł sobie kląć i użerać z innymi. Mam nadzieję, że po dokładnym zapoznaniu się z regulaminem problemy znikną.
Tu masz link do regulaminu:
http://www.terrarium.com.pl/forum/rules.php
Nie traktuj tego jako atak, a raczej ostrzeżenie.