-
Czy młode świerszcze wyłażą z ziemi?
pytanie : czy jaja swierszcze potrafiąsie po wykluciu wydostac z pod ziemi >???>
-
Re: mój vagans nieje już 3 godziny :(:(
Niestety nie, musisz każdego osobno wydobyć.
A tak poważnie, to oczywiście, że potrafią.
-
Chociaż pewnie to żart z Twojej strony.
-
hehe dzieki
-
to nie żart :/ ja hoduje pająka a nie swierszcze i niewiedziałem nic o jaja swierszcza i sie zapytałem
-
boż..... na wolności też sobie nawzajem pomagają wychodzić ;] jest nawet specjalny oddział wyciągania świerszczy ziemi....
-
aha bo ja swoje zakopałe 5 m. pod ziemiĄI PRZEJECHAŁEM WALCEM . ale jesli mówicie ze wyjdą to super
-
yo yo siema ziooom!
jak tam przygody z pająkiem rasy vagans?? pamiętaj, że jak wystawi kły to musisz być dzielny!
nie lubię się czepiać, ale wystarczy ruszyć leciutko nawet pustą głową, żeby wydumać odpowiedź na Twoje pytanie!
jesli to nie skutkuje to mamy coś takiego jak archiwum i opisy gatunków!!
yo!
PoZdRo 600
yoyo!!
-
Boze jedyny. Po przejzeniu twojego bloga i wiadomosci na forum wcale a wcale nie dziwie sie temu pytaniu:/ Ty i ten twoj gocu jestescie cool supa ziomale, ktorzy maja zajawki na zajebiste stuffy...
Czlowieku, pomysl. gdyby nie mogly sie wydostac to by tam ich samice nie skladaly. Proste.
-
takieko debila jeszcze niewidziałam :/ ale spoko (przeczytaj teman ta nie :/) ja sie pytam czamu mój agans nieje)
Uprawnienia umieszczania postów