Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: KANIBALE

kryzys
    Guest

KANIBALE

1)dzisiaj rano otwieram pudelko ze swierszczami, a tu patrze...... jeden swierszcz bez glowy, drugi bez nogi... poprostu masakra
    czemu sie tak dzieje, maja caly czas pokarm (jabłko, marchew, chleb, karme dla psa...)

2)jeszcze jedno, jak zabezpieczyc jajeczka przed swierszczami, zeby ich nie zjadaly, sa jakies sprytne sposoby

~~LIŻ BENY??!!~~

POZDROOOOOOOO

Cathycash
    Guest

Re: KANIBALE

byłooo... po co mnożyć takie same tematy?

polecam MAGICZNĄ OPCJE SZUKAJ!

SDY
    Guest

Najwyrazniej twoim swierszcza barkuje bialka w pozywieniu. Ja jak moje trzymalem na suchej karmie dla psa to mi hodowla padla:/ Teraz daje platki dla rybek i ladnie sie howaja, bez trupkow, nawet sie rozmnazaja

CRIMSON
    Guest

Mleko w proszku im daj

Dark Raptor
    Guest

A jakiej wielkości jest to pudełko?
    I czy mają kryjówki?

Nawet dobrze odkarmione białkiem świerszcze, nie pogardzą "świeżutkim, miękkim i soczystym mięsem" swojego wyliniałego pobratymca.

dawid_długoszewski
    Guest

Ja swoim daje cały czas pokarm dla rybek tez dodaje do tego marchewke.Teraz ostatnio dałem im karme dla kotów i mam pyatnie?czy ta karma nie jest dla nich za twarda?????

Dark Raptor
    Guest

Nie. Radzą sobie z nią dobrze. W razie czego możesz ją trochę rozkruszyć, by była bardziej "chropowata" i łatwiejsza do nadgryzienia.

kryzys
    Guest

trzymam je w FAUN BOXSIE, maja wytloczki!!

srobuje z tym mlekiem!!

~~LIŻ BENY??!!~~

POZDROOOOO

jw73
    Guest

Ja swoje żywię głównie karmą dla psów (różne gatunki) i wszystko jest ok. Nawet wylęg karmię tak samo bez żadnego namaczania czy rozkruszania karmy.

dawid_długoszewski
    Guest

Mi coś nie chcą jeść karmy dla kotów.Dałem im do miski karme dla rybek i kotów i karma dla rybek znikła a dla kotów dalej jest.

Uprawnienia umieszczania postów