-
Re: Świerszcz a Karaczna...
To samo tylko ze wnetrze. Swierszczy nie widac bo wczesniej, w obawie przed uieczka, nastraszylem je walac kilka razy w pokrywke... Moze brutalne ale nie chce mi sie ganiac tych maluchow po pokoju. Pojemniczek na torf a'la Foxtrott, zakretki od sloikow na suche zarcie, mokre zarcie i wode. Oprocz tego wytlaczanek ile wlizie i chyba jest ok. Gorna czesc wewnetrznej strony scianek wysmarowana wazelina (pasek ok 3-4 cm).
-
A to wszystko dla tych "6ciu Wspanialych":P To tyle jesli chodzi o karmowki. Sadze ze moje sa wrecz podrecznikowe.
Wiecej masz tu:
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=4051&t=4051 (karaczany by Dark Raptor)
http://www.terrarium.com.pl/forum/re...&i=4291&t=4291 (schemat swierszczolandii)
Dzieki za rade co do swierszczy. Zaraz sobei wezme jednego na sparing i zobacze na co je stac:P
-
Dzieki za odpowiedzi:] Chyba zdecyduje sie na świerszcze ale jeszcze nie wiem:/ Wedłuk Dark Raptora N.cinerea szybko sie mnoza wiec nie wiem:/
-
-
tak poza tematem:
Dark Raptor - masz super sygnature z tą pracą, jak przeczytałem pierwszy raz to brecht na pół godziny.
i powiem ci tyle ze mnie tez taka praca fascynuje :P
-
Heh... dzięki, tak mi się spodobał, że go tu umieściłem.
Ale rozmowa jest już off-topic ;-)
-
hehe chyba raczej out of topic ;-)
p.s
ja takze jestem milosnikiem pracy w takim wydanium koneserem mozna by rzec!! :-)
pozdrowionka
-
JA własnie załozyłam hodowle świerszczy bo przy moich dwóch kamkach to bardzo potrzebna jest .
Mam pytanko .Wstawiłam im pojemniczek na jajka .Czy ten pojemniczek wyjąć po kilku dniach czy się zostawia ????
-
Uprawnienia umieszczania postów