Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: prosze o pomoc przy malej myszce!!

Łysy
    Guest

prosze o pomoc przy malej myszce!!

Kupilem sobie dzis noworodka myszy dla B.Albopilosum(L11)ale okazalo sie ze mam za miekkie serce i postanowilem ze bedzie to moje nowe zwierzatkoprosilbym o jakiekolwiek rady na temat hodowania,narazie miaszka w kubku po lodach w ktorym jest puszysta szmatka w ktora sie wtula moj maluszekCałosc sie znajduje w przezroczystym pudełku po litrowych lodach wyłozonych folia do kanapek i papierem toaletowym.karmie ja malutka strzykawka bez igły zwyklym mlekiem.ogolnie niemam pojecia co dalej.Prosilbym o rady!!dziekuje:]

Łysy
    Guest

Re: prosze o pomoc przy malej myszce!!

i tez co ile ja karmic bym prosil jesli ktos wie:]i czy normalne sa takie drgawki pojedyncze co jakis czas?szkoda mi jej...chce jej pomoc jak najlepiej potrafie...mam nadzieje ze mnie rozumiecie...dzieki:]

Amatorek
    Guest

Zabij ją i zamróź albo daj pajączkowi - nie utrzymasz jej przy życiu , będzie się tylko męczyła.

Bocieq
    Guest

Tak jak pisze Amatorek - nie utrzymasz jej przy zyciu jesli juz nie potrafi sama jesc i nie ma otwartych oczu... uśmierc ją

Łysy
    Guest

moze otworzy oczka....Jakos normalnie otwieraja..to ta tez moze....nakarmilem ja, jak pradziwa matka i wogole spi jakby wtulona w kilka innych myszek...czego jej jeszcze brakuje??niema innej opcji??

Bocieq
    Guest

ale musisz ją karmic prawie co chwile. w nocy rowniez, a zwykle mleko nie jest wystarczające niestety

Łysy
    Guest

myszka ma sie dobrze:] przytyła chyba i jest ruchliwa strasznie:]

mispushupek
    Guest

nieuda ci sie matki jarmią myszji co 2 godziny :P więc daj pajakowi lub kotu

Rickson
    Guest

Jeżeli udaje się odchować szczeniaka to i mysz tez-dla mnie nie ma różnicy!Ważne jest żeby miała jakieś zródło ciepła o temp mniej więcej 40 stopni,karmić musisz tak jak napisali moi poprzednicy co ok. 2 godziny;jest jeszcze jedna kwestia:nie wiem jak jest z myszami ale z psami jest tak,ze po karmieniu trzeba masować im brzuszki co pomaga im się wypróżnić więc powinienes tak zrobic,chyba ze sie wyproznia bez problemu to nie bierz tego pod uwage.Pozdrawiam i powodzenia życzę!!!
    PS mam nadzieje ze Twój pająk nie będzie miał przymusowej głodowki (jezeli szkoda Ci myszy,co doskonale rozumiem,to czym będziesz go karmił?)

kwkwkw
    Guest

Brawo Łysy!
    Może się uda!
    Trzymam kciuki.

Uprawnienia umieszczania postów