Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Transgeniczna mysz...

Mieszany widok

Kretschmer
    Guest

Transgeniczna mysz...

Słyszałem, naukowcom udało się (dość dawno) przeszczepić szczurzy gen wzrostu do myszy w wyniku czego mysz urosła 2 razy większa niż powinna.
    Da się coś takiego gdzieś kupić?

Foxtrott
    Guest

Re: Transgeniczna mysz...

hehe powodzenia, jak znajdziesz to daj znać

wrbirds
    Guest

hihihih ale po co ci taka mysz??
    Generalnie mozesz kupic wszystkie mozliwe odmiany wyselekcjonowanych szczepow genetycznych myszy..........ale.....czasami 1 sztuka moze kosztowac 10 tys dolarow
    Nie sadze jednak zeby mysz z takim genem aż tyle kosztowala, bo tyle kosztuja specjalne szzepy przeznaczone do zaawansowanych badan, ale pewnie nie jest tania
    Pozdrowionka

Pituophis
    Guest

Jeżeli chcesz naprawdę duże myszy to polecam wystawowe-prawie 2 razy większe od normalnych , zwłaszcza bone. Dodatkowo będziesz miał karmówkę różnokolorową(np. syjamskie, szampańskie albo banded) i z rodowodem

Pavlo
    Guest

własnie taka kupiłem szampańska teraz szukam samca

mordd
    Guest

Niedługo terraryści zdominują hodowlę rasowych myszy Ja też mam głównie takie z tych samych powodów - i polecam je gorąco. Jedyne co trzeba uwzględnić to potwornie duży stopień chowu wsobnego tych, które są w Polsce dostępne.... te przeznaczone do hodowli karmówki warto wymiksować z myszami z innych źródeł a tylko część utrzymywać w czystości. U mnie się sprawdza idealnie.

Łysek
    Guest

A moze podac mysza anaboliki.. Jakies sterydy?? hehe

Uprawnienia umieszczania postów