-
Zoo we Wrocławiu
Niedługo jadę do Wrocławia. Pooglądam, pozwiedzam. Chciałbym się dowiedzieć jak daleko jest do zoo z dworca. Czym dojechać ??
-
-
Re: Zoo we Wrocławiu
Dzięki. Pójdę z buta do zoo. Popytam przechodniów. Wieczorem to ja będę jechał z powrotem do domku w Zielonej Górze
-
dojedziesz tramwajem 4 -ką
z buta to masz kawał drogi ok 4 km lepiej zachowaj siły na bieganie po ogrodzie
a jak chcesz iść to pytaj jak dojśc do mostu grunwaldzkiego i jak na nim będziesz od razu skręcaj w prawo i idz wzdłuż nadbrzeża - dojdziesz do mostu zwierzynieckiego za nim jest ZOO
-
Dolaczam sie do pytania ja tez mam zamiar zwiedzic zoo we Wrocku ja jestem z Nowej Soli
-
Naprawde z dworca szkoda czasu aby isc z buta do zoo! A jest fajnie choc terraria moimzdaniem sa w okropnym stanie.. i inne niektore tez :-( Do zoo tak jak pisali inni wczesniej z dworca najlepiej 2 tramwajem, ale zawsze ktos pomoze :-) Jestem ciekawa czy spodoba wam sie zoo. Jak bylam ostatnio w stawach na pwietrzu plywaly sobie zolwie, a blotny wygrzewal siena brzegu na sloncu... cudnie tak.
-
to juz wszystko wiadomo 2 tramwajem bedzie oki
a zoo raczej na pewno bedzie mi sie podobalo, kiedys juz tam bylem i wynioslem mile wspomnienia tylko ze nie pamietam terrariow moze dla tego ze wtedy jeszcze sie tym nie interesowalem.
-
Bylam wlasnie w ZOO wroclawskim tydzien temu to co zobaczylam to makabra chociaz od poprzednich moich odwiedzin w ZOO jakies 2 miesiace temu troszke sie poprawilo mowie glownie o pawilonie z gadami, te biedne weze ktorym schodzi wilinka w kawalkach, pokrzywione jaszczurki az oczy bola !! ale warto odwiedzic !!
pozdrawiam
-
mozna tez dojechac 16stka...a na nogach sie nie oplaca isc..troche za daleko i to upaly...
-
Uprawnienia umieszczania postów