Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Toruń, Wrocław - sklepy

justGreg
    Guest

Toruń, Wrocław - sklepy

Witam, nidługo wyrwę się z mojego zadupia terrarystycznego (Cz-wa) na egzaminy wstępne do Torunia i Wrocka. I tu pytanie do was, gdzie w tych miastach są dobre zoologiki? Najlepiej jakby mieli skolopendry i wije (na miejscu, nie na zamówienie;])

Pozdro. Greg

ZakkWYLDE
    Guest

Re: Toruń, Wrocław - sklepy

aleś trafił:PP odrzańska ma ponoć właśnie urlop<rotfl2>(tzn tak mi mama powiedziała,bo mnie przez 2 tyg w kraju nie było:P)

Zadupia? W dobie internetyzacji miast i wsi nie ma czegos takiego. Nawet swierszcze wysylkowo kupuje

PS> Polecam Torun jako miejsce do studiowania-reklamuje sie jako przewodnik po knajpach

A ja odradzam Toruń jako miasto dla terrarystów. Studiowałem tam przez rok, co prawda 3 lata temu (może się coś pozmieniało), ale ze sklepami ZOO było ciężko, a jak już się znalazł, to ceny były kosmiczne. Jeżeli chodzi Ci o połączenie studiów z terrarystyką to polecam Łódź

P.S. Skorzystaj z ofertu Sojkasa. Fantastyczne są lokale w Toruniu (cudowne piwo, a kobiety....ehhh - marzenie)

justGreg
    Guest

Wczoraj pisałem egzamin na biotech w Toruniu i może być ciężko... 25os/miejsce.
    Czy wszystkich za przeproszeniem poje*ało ??? cZy tylko mnie :]

greg

No ja jestem z Toronto....jezeli chodzi o terrarystyke, to kiepsko "Nero","Ocean"........no i "boa"....w tym ostatnim to juz w ogole szkoda gadac jak sa gady traktowane....jezeli chodzi o terrarystyke to kiepsko....

Jezeli chodzi o kobiety.....polecam wydzial Ekonomii i Zarzadzania.....massssakrycznie wiele pieknych....

W Ceurfourze(czy jakoś tak) jest sklep zoologiczny "Nemo". W Bydgoszczy(41 km od Torunia) w Galerii Pomorskiej znajduje się sklep zoologiczny "Aligator"(nie narzekam na niego).

Tylko w Kerfurze droooooooogo.

zgadza się.. toruń to piękne miasto. jak chcesz sie bawić to tu jest najlepsze miejsce niestety jeśli chcesz być terrarystą, to nie bardzo :P

lipton
    Guest

zapraszam do mie

Uprawnienia umieszczania postów