-
Re: Kto w Świętochłowicach miał szopa pracza????????
Dk prosze zastanow sie dobrze nad kupnem szopa...bardzo prosze;]wiem ze to cudowne zwierzaczki(sama mam kontakt z jednym "osobnikiem";]) sa bardzo wrazliwe... niesamowite łobuzy;]dlatego zastanow sie nad tym dobrze bo faktycznie potrafia na maxa zniszczyc mieszkanko;]z doswiadczenia wiem ze ludzie szybko zaluja swojej decyzji i poprostu je oddaja...a jest to zwierze ktore potrzebuje bardzo duzo czasu i troski...uwielbia sie przytulac i podgryzac opiekuna;]szop o ktorym tu pisze obecnie znajduje sie pod opieka warszawskiego zoo a trafil tam od prywatnej osobki ktora sobie z nim poprostu nie radzila....to sa zwierzatka ktore powinny zyc na wolnosci a nie w domku nawet jesli zapewni sie im bardzo dobre warunki.Nie twierdze ze sie nim zle zaopiekujesz;]poprostu przemysl ta decyzje.Pozdrawiam Cie bardzo cieplo...Monika
-
Szopa pracza miał Witek Plucik. Kupił go Przemek Ludwin z Częstochowy. Można go obejrzeć w sklepie "Pyszczak" przy al.Pokoju
-
niestety wiem kto go kupił. dzięki za informację!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uprawnienia umieszczania postów