-
Kto w Świętochłowicach miał szopa pracza????????
proszę o kontakt osobę która na ostatniej giełdzie w Świętochłowicach miała szopa pracza, ewentualnie kogoś kto zna tego gościa. Bardzo mi zależy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeśli on nadal jest do sprzedania chcę go kupić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
-
Re: Kto w Świętochłowicach miał szopa pracza????????
Ostrzegam, że słyszłem, że jeśli "tylko" odwróci mieszkanie do góry nogami, to jeszcze jest dobrze. :-)
-
Poza tym poczekaj z 10 lat, to sobie szopa w lesie zlapiesz...
-
-
Tak jak żółwia czerwonolicego. Jest wiele takich imigrantów. Ja sobie złapałem racicznice zmienne (małże z azji) na mazurach (!) i umieściłem w akwarium (podobno to żywe filtry).
-
Tylko szopy wytna polskie odpowiedniki ( np. lasicowate)
-
szopow juz jest podobno sporo w lasach, mysliwi coraz cesiej je widuja rowniez podobno zaczynaja sie pojawiac na smietnikach w miastach jak lisy a tych w miastach jest naprawde sporo sam niestety jednego lisa juz przejechalem
za niedlugo z szopami bedzie podobnie
-
ano niestety...
Podobno lesnicy coraz czesciej je widuja
-
na u nas w zabrzu na maciejowie są szopy pracze biega tak koło 4 małych z rodzicami a szopa miał pan Witold Plucik i szop sie sprzedał ale zaniedługo będzie nowy
-
A tam od razu chate rozwalą :P To sa po prostu ciekawskie żyjątka ale da się je trzymać w domu i wg mnie dobrze się do tego nadają. No niesety co trzeba schować to trzeba lae nie jest źle Ja też chciałbym szopa ale te ceny....
Uprawnienia umieszczania postów