Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: TRAGEDIA:((((

TRAGEDIA:((((

Bylem dzisiaj w Geancie W Gdansku Osowej i zobaczylem przerazajacy widok ok 25 malych Legwanow Zielonych w terrarium o wymiarach gora ok.1,5mX1mX1m. az mi sie k.... smutno zrobilo jak to zobaczylem jedna lezala prawie na drugiiej byl jeszzce okaz ok 40cm z zniszczonym ogonem odrastajcym!! Jak oni moga tak katowc zwierzeta.

Baali
    Guest

Re: TRAGEDIA:((((

Czołem,
    Zgłoś to do prokuratury, albo do organizacji WWF Polska (www.wwf.pl), bo faktycznie co stakiego jest nie do pomyslenia.

Ja ostatnio tam byłem i było 4 małe i jeden duży legwan.

Ten duzy to Lord , jest tam od poczatku istnienia sklepu . Terarium maja calkiem spore i widzialam tam tez tylko 4 maluchy. Dzisiaj bylam w zoologu kolo Tesco w Gdyni, tragedia z legusiami , dwa maluchy oblepione skorupa z wylinki , nigdy czegos takiego nie widzialam. Wyglada to jak place narosnietej plesni koloru szarego , okropienstwo.Zoologik w Osowej dba o swoje zwierzaczki , czesto tam jestem i nie bylo sie do czego przyczepic.

ja bylem tam w piatek i to co zobaczylem to tragedia niewiem moze oni pozniej przeloza je ale watpie ale jest okolo 25 legusiow w terrarium jak stalem i na nie patrzylem jeden facet chyba sprzedawca gadal z jakims kolesiem chyba ze swoim kumplem i mowil cos o 40 sztukach ze przywiezli wiec moze ich byc wiecej kuzwa tragedia

geckonum
    Guest

podobnie bywa na gieldzie w lodzi....ale wydaje mi sie ze lepiej bo mnie az tak na "tragediowanie" nie wzielo :P

tak jest najczeesiej w hipermarketach
    to jest parodia sklepu terrorystycznego

Uprawnienia umieszczania postów