-
Ceurfour - polecam!!
Dzisiaj byłem w salonie zoologicznym Nemo w jednym z pasaży w toruńskim Ceurfourze. Sklep ten obala tezę że wszystkie pasaże zoologiczne są zaniedbane, zwierzęta neizdrowe, złe warunki, itp. Tutaj naprawdę widać profesjonalizm. Zwierzęta zdrowe, piękne terraria, dekoracja, wszystko tak jak być powinno. Już nie wspominajac o ogromnym wyborze zwierząt (ptaki, ssaki, owady, pająki, węże, płazy, skorupiaki, mięczaki, zwierzęta karmowe, ryby, i wiele innych). Ceny są dość wysokie, ale towar naprawdę najwyższej jakosci. Tutaj kupiłem mojego pierwszego pajączka, Brachypelma albopilosum Naprawdę, gorąco polecam.
-
Re: Ceurfour - polecam!!
>>Ceny są dość wysokie,
No tak, za poczake swierszczy ( sztuk ponizej 20) 15 zl.
Przy takich cenach karmienie moich pajakow kosztowaloby mnie wiecej niz karmienie mojego psa.
Co do warunkow - gdy ostatnio bylem, to terra z pajakami byly bardzo suche, torf byl wrecz wyschniety.
Wybor spory, ale oczywiscie jak na Polske.
>>ale towar naprawdę najwyższej jakosci.
Zwierzaki zdrowe na 1szy rzut oka, ale wiecej nie smiem pwoedziec, takze po czem wnioskujesz?
-
Zwierzęta są ładne, maja żywe kolory, są ruchliwe (naturalnie oprócz patyczaków, pająków) to chyba znaczy że są zdrowe?
-
Też byłem w tym zklepie i widziałem jak felsumy były trzymane z żółwiem w jednym terra!!!
-
-
Ceurfour? Jest coś takiego? :/
-
Taki hipermarket, pewnie sie pomyliłem w nazwie, jeśli o to ci chodzi to weź lepiej nic nie pisz...
-
ja juz w życiu tam nie kupie nie zapomne jak mnie na szampanie orżneli zamiast 2 euro jak reklamowaki kosztował 19 co okazało się po odejściu od kasy skonsumowaniu i późniejszym przeliczeniu kasy
-
dokładnie.. w każdym wystawowym terra jest po kilka różnych gatunków zwierząt..
-
no i ceny
pół kilogramowy kawałek łupka filitowego - 12 zł
a w centrum ogrodniczym 54 grosze za kilogram
ROTFL
Uprawnienia umieszczania postów