Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Mam problem z myszami!! Pomocy!!!

Mieszany widok

Kenzo
    Guest

Mam problem z myszami!! Pomocy!!!

Mam problem z mysimi noworodkami. Kupiłem wczoraj jednego dla węża zbożowego i dzisiaj chciałem nim nakarmic węża, lecz patrze a mysz już jest zdechła.
    CO MAM ROBIĆ ŻEBY MAŁE MYSIE NOWORODKI DŁUŻEJ ŻYŁY NP. CHOCIAŻ 2 EŁNE DNI???

olimpia1400
    Guest

Re: Mam problem z myszami!! Pomocy!!!

miec dla nich mamusie...

Grochu
    Guest

1) mieć dla nich mamusie
    2) saemu je uśmiercać, mrozić i rozmnażać przed podaniem - na jedno w sumie wyjdzie, bo one i tak się nie ruszają:P

xav_setherial
    Guest

nie przejmuj sie tym, że noworodki zdychają, dopilnuj tylko, żeby wąż dostał noworodka ŚWIEŻEGO, może być rozmrożony (około 30 stopni C)

Bezstresoej hodowli.

Dejot
    Guest

jak padl to daj mu padlego , pod warunkiem ze padl niedawno i nie ejst juz "przygnity" a na przyszlosc zamrazaj lepiej

Arrow
    Guest

jesli noworodek bylby swierzy to zylby jakies 2-4 dni

krwiopij
    Guest

jasli kupujesz noworodka, to albo od razu dawaj go wezowi (i to glodnemu wezowi, zeby zjadl od razu), albo zabij go... male myszli matka karmi co 1,5-2 godziny... jesli myszka umarla z glodu lub z zimna, to gratuluje, bo tak czy inaczej, na pewno bardzo cierpiala... mysi noworodek to tez jest zywe zwierze i nalezy mu sie szacunek... jesli juz przeznaczona mu jest smierc w wielu kilku dni, to niech jego krotkie zycie bedzie godne, a smierc szybka i bezbolesna...

Arrow
    Guest

zgadzam sie w 100% karmi sie odrazu

DEXiu
    Guest

Eee. No w sumie to raczej nic nadzwyczajnego że noworodek nie pociągnął długo. Bez matki i mleka raczej nie można sie spodziewać, że przeżyją jeden dzień i noc. Muszą mieć pokarm. Jak chcesz to spróbuj namoczyć palec w mleku i dać do polizania ale to jeszcze nieopatentowana (i nietestowana) metoda. Może się uda )

Uprawnienia umieszczania postów