-
Przykładowe zdjęcia terrariów dla świerszczy !!
Witam!
Wie może ktoś, gdzie można znaleźć zdjęcia przykładowych terrarii dla świerszczy chyba, że ktoś ma to dawac tutaj, albo wysłać na mój e-mail ! Będe bardzoo wdzięczny
-
Re: Przykładowe zdjęcia terrariów dla świerszczy !!
Witam
Ja kurcze robie terra dla swierszczy ale zawsze po jakims czasie robia sie mało funkcjonalne itp...
Był bym wdzieczny abyście i mi podsyłali fotki
Mój mail to:
kaktus89@go2.pl
-
-
Jakbym miał aparat to bym zrobił fotki - zrobiłem bardzo funkcjonalne terra, wyczysczenie go zajmuje pare sekund, najwięcej chyba odłapanie świerszczy - moge w wolnej chwili narysoać schematycznie jak to wygląda:]
-
witam,
najlepsze wyjscie to kilka terrariow, jakies 5 sztuk nie musza byc one specjalnie duze
1 - z stadem zarodowym
4 - na wyleg
co tydzien wyciagamy pojemniczki z torfem do kolejnych terrariow tak ze w ciagu miesiaca mam pelny cykl, mamy posegrgowane swierszcze, latwo sie sprzata itp.
-
Hmmm dobry pomysł, a masz może zdjęcia swoich terrariów dla świerszczy jestem ciekaw :>
-
niestety zdjec nie posiadam
ale tu nic trudnego nie ma poprostu ciag terrariow, identycznie wygladajacych, jedyna roznica to zywienie, przy mlodych swierszczach wieksza przewaga platkowanego pokarmu dla ryb, mozna to ubrac w maly fajny regalik np:
100x30x175 cm - akwaria o wysokosci 40 cm, a poszczegolne poziomy 55cm, w sumie wchodzi 6 terrariow z czego jedno moze byc nie ogrzewana do przechowywania nadmairu tylko, bardzo wydajny sposob
-
A to moje. Może nie takie jak u Hari (super!), ale dość funkcjonalne:
-
A to można też bez podłoża trzymać je tylko ważne zeby był ten pojemnik to torfem wilgotnym cały czas ? Dzięki Dark Raptor za zdjęcie
-
Tamto to jest ozdobne, ktore teraz robi bardziej za inkubator Typową karmowke mam w duzych polprzezroczystych, plastykowych pudłach z wystrojem takim jak u Ciebie
Uprawnienia umieszczania postów