Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: real - myslowice

real - myslowice

bylem w tym sklepie i estem mile zaskoczony. czyste akwaria, rybki w komfortowych warunkach (nawet ksiezniczki z burundii maja mlode), kilka wezy (jednak jak to w marketach drogie) ale ladne, niewychodzone i w ladnych terrariach
    gryzonie w czystej sciolce, takze niesmierdzi w sklepie.

ogolnie sklep dobry i polecam
    jest wiec nadzieja, ze cos zmieni sie w marketowych zoo sklepach

ps. nie mam nic wspolnego z tym sklepem ani z wlascicielem

Dejot
    Guest

Re: real - myslowice

Też myślę ,że sklep ten jest fajnie utryzmany , niedawno suzkano sprzedawców do niego Niektore sklepy w marketach sa nawet niezłe , w plejadzie w sosnowcu też jest dosc fajny sklep

kiedyś w tej plejadzie widziałem zdechłego myszoskoczka na wystawie...

a dlaczego niikt nie lubi sklepu w geant w gdańsku. Byłem tam i i zwierzęta są są w dobrym stanie.Chyba zajrzeli na tą stronę i posłuchali sobie opini o swoim sklepie

Sklep w Sosnowieckiej plejadzie jest ok , tylko teraz przeniesli go i nie ma już gadów, gdy były miałem zastrzeżenia tylko do gekonów lamparcihc trzymanych razem z kameleonami w jednym małym terra. i tyle.

Dejot
    Guest

Jak ja bylem to kameleon byl sam w terrarium , gekony tez mialy swoje ,legwany tez w inynch .... ogolnie dosc schludnie to wygladalo

Pewnie dlatego że tu jest temat o realu w Mysłowicach

BTW, co myślicie o sklepiku w Plejadzie, tej za Bytomiem ?

ale sklep w Będzińskim m1 zasługuje na zamknięcie......prawie nieżywy gekon paskowany...legwany z agamami w jednym terra......w terra 40x40x20 6 gekonow lamparcich......ostatnio jak tam byłem to dobre warunki miały tylko ryby ptaki i boa constrictory....zadziwiła mnie też cena węża zbożowego...kosztował tylko 150 zl...

w Realu z Rybnika tez jest sklep zoologiczny, także zadbany. A teraz tam przyjeli mojego brata do pracy, wiec gady bedza miały jeszcze lepsza opieke.
    Tylko, że jes to najdroższy sklep zoologiczny w rybniku. np. 5L torfu koszyuje 9zł a w innych sklepach 3.50

tez bylem w tym sklepie i sie spytalem macie straszyki?
    na co koles odpowiada a co to jest?
    to ja mu wiesz jak wyglada patyczak?
    on:no
    to ja muomnoz razy 10 i dodaj kolce i troche koloru....

Uprawnienia umieszczania postów