Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: zoologiczne we wrocławiu

Mieszany widok

zoologiczne we wrocławiu

witam,
    we czwartek jadę do wrocka i chciałbym się dowiedzieć jakie są tam zoologiczne. Proszę, podajcie dokładne adresy, znane budynki obok.....

lipton
    Guest

Re: zoologiczne we wrocławiu

we wrocławiu niema sklepów zoologicznych

BOOBO
    Guest

w tesco jest obszerny sklep zoologiczny

ZakkWYLDE
    Guest

Lipton ludzi nie strasz:P a boobo zamiast do tesco niech idzie na odrzańską.Btw lipton jak do ciebie dojechać spod galerii albo psiaka?Bo spod wrocka jestem i nie bardzo czaje co i jak:P

lipton
    Guest

do mie mozna dojechac autobusem 135 . jest to boczna ulicy kozanowskiej , . jedzie sie do konca legnickiej , póżniej uderza sie przed stacja w lewo , do konca ulicy i jeszcze raz w lewo. pózniej lecimy prosto i dróga ulica w prawo to kozanowska . a z kozanowskiej nalezy udeżyć w lewo w 3 uliczke . i tam bedzie móju sklep

hehe ja zanim dojechałem do liptona to 2 godziny jeździłem i przepytałem setki ludzi :P ale teren umieszczenia sklepu naprawde niecodzienny :P

EyZ
    Guest

Nie do tej zoolog itam oszust jest tylko i tyle ... okradl mnie na ok.100zł i kilka innych osob tam niewchodzic .... !!!! Wlkarz i bajkopisarz zreszta w tej oologi raz ma tysiace pajkow 60 gat itp. [ tak pisze ] a raz ma tlyk o3 i reszte w domu trzyma !!! nie polecam wrecz odradzam tam oszust !!!

uwazaj co piszesz, nie wymyslaj bzdur!! jakos SMITI sie nie ksarzyl, dlaczego chcesz mu psuc opinie? :/

Eyz nie podoba imi sie to co wypisujesz o Liptonie wprawdzie go nie znam i nic o nim nie wiem - ale mój znajomy zamówił u niego pajączka i powinien niedługo przyjsc - dopiero potem będe miał o nim zdanie - a W nasze j sprawie Eyz doszlismy "my" do porozumienia ale pozostaje jeszcze kilku innych ludzi jak sami twierdzą ze zostali przez ciebie oszukanyi wiec pamietaj o tym. Ja wiem ze chcesz odzyskac to co twoje "pająki lub kase" ze ma jest tak samo i z innym tez

lipton
    Guest

no właśnie twój kolega dostał pajaczka i z tego co wiem jest zadowolony , dzieki pozdrowienia

Uprawnienia umieszczania postów