Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Dziwna rzecz podczas narodzin myszy.

Sm0k3D
    Guest

Re: Dziwna rzecz podczas narodzin myszy.

Liczac ze ta niezywa byla 1 to 6 ;/ a wczesniej 1 myszka urodzila 2, pecha mam

mordd
    Guest

E tam pecha, dopiero na rozruch biorą))

Sm0k3D
    Guest

Hehe, no moze [; a moze porabalo im sie bo zima

mordd
    Guest

Moje sypią wiadrami mimo zimy)))) Prędzej to, że młode (no i podawaj coś poza ziarnem, albo wręcz zamiast ziarna). Dowolny granulat dla gryzoni jest bogatszy w składniki, opcja granulat dla gryzoni + granulat dla psów nie jest specjalnie kosztowna a przynajmniej masz pewność, że nie ma niedoborów........ To i tak "cienki" pokarm w porównaniu z zalecanym na amerykańskich forach granulatem dla psów jako pokarm jedyny. Poza tym dając takie żarcie możesz bez wyrzutów sumienia zagospodarowywać takie cuda jak suchy chleb i podebrane z kuchni kasze))

krwiopij
    Guest

ja polecam raczej granulat dla kotow... szczegolnie dla juniorow... lepszy od tego psiego, ale zwykle niestety drozszy... moje szczury dostaja go jako dodatek do karmy - silne, zdrowe i piekne z nich bestie... (to nie sa szczury na karme... to sa moje kieszonkowe psy... )

Sm0k3D
    Guest

Szczur mojej siostry jak sie dorwal do whiskasu takiego w sosie w saszetkach to wpieprzal ze myslalem ze to nie szczur tylko kot (wielkosci tez podobnej)

ergo
    Guest

Wiem!
    To jest depresja poporodowa :-)

sorry, taki glupi zart

Uprawnienia umieszczania postów