-
Re: Zoologiki w Lublinie
"1. wersja najczęstsza - "tu nic nie ma" " - jak pisze że zmiana wystoju, albo brak jakiego kolwiek podpisu to chyba oczywiste że nic nie ma.
Jeżeli jest nazwa to ja osobiście szukam aż znajdę, a jak nie mogę znaleźć to pytam się sprzedacy czy jeszcze tam coś jest.
Większość "przeciętniaków" uważa niestety że to zwierzę powinno czekać na środku aż ktoś je zobaczy, a nie na odwrót.
-
"jak pisze że zmiana wystoju, albo brak jakiego kolwiek podpisu to chyba oczywiste że nic nie ma. Jeżeli jest nazwa to ja osobiście szukam aż znajdę, a jak nie mogę znaleźć to pytam się sprzedacy czy jeszcze tam coś jest."
Pocieszę Cię - jesteś niestety w zdecydowanej mniejszości.
-
drobek zjebałeś całkiem ten post!!!!!!!!! W ZOO-HICIE jest kajman ale to nie jest najważniejsze, w GEKONIE uważam że ptaszniki są zbyt drogie, ale w ZOO-HICIE jest ich najwięcej i nie są aż tak drogie no chociaż jak napisał paganus mogłyby być tańsze. A Bursztynowa...szkoda gadać. Gdy kupowałem pierwszego ptasznika(miał to być smithi) to pojechałem właśnie tam. Smithi L3=300zł!!!Boehmei L3=220zł!!! A G.cala 40zł(było to 2 lata temu). A rok temu zauważyłem że 2 z 4 scynków berberyjskich są martwe!!! Wogóle tam te zwierzaki są pościskane i ledwo żywe!!!
Pozdrawiam!!!
SLIPKNOT or DIE!!!
25 maja-nowa płyta!!!
-
Podobno w sklepie na ul. Romera (końcowy) są jakieś gady, ale nie byłem i się nie wypowiadam na jego temat.
-
-
Kurna paganus jeśli będę miał czas to wpadnę do lubelca i może się spotkamy W ZOO-HICIE!!! Pozdrawiam!!!
SLIPKNOT or DIE!!!
25 maja-nowa płyta!!!
P.S.A nawet jeśli się niespotkamy to wyślij mi zdjęcie swojej dziewczyny na gg!!!
-
człowieku za młody jesteś na takie związki !! :P ty teraz masz sie uczyć a nie wałesac sie po kanjpach i pizzeriach z dziewczynami
-
)
-
-
dzieki grzesiu ze mówisz to po fakcie ;p byłemw zoohicie... legwanki fajne sa i tanie - 200 zł ale anolisek zielony 10 cm za 65 zł to niebałdzo dobra cena mączniki miarka po 3 zł terz dosć dobra cena. a albopiloski po 10 zł to nimfy czy L1 ?
ps. teraz wiem ze sklepy są pozamykane, przeszedłem sie od zoohitu aż tam pod multidruk :] do zooswiata i pocałowałem klamke... ehh moze za tydzień przyjade
pozdro
Uprawnienia umieszczania postów