-
Wytloczki
Rozumiem, ze wytloczki bierzecie normalnie po jajkach i nie sa to swieze kartoniki, tylko takie, na ktorych lezaly brudne i obrobione jajka?
-
Re: Wytloczki
Przecież nikt nie będzie dezynfekowal ani mył wytloczek bo by poprostu rozmokły ale przy dużych ilościach wytłoczek wybiera sięzawsze najczystsze to ze zwierzęta pójdą na skarmienie to nie oznacza że w syfie mają żyć
-
no wiem, ze sie rozmokują i takie tam......ale mnie od małego uczyli, żeby sie tym nie bawić, bo pełno bakterii tam jest..no nie wiem, może przesadzali?
-
lol, zjadlam ogonek z banana.
jaka jest kariera jajka wiadomo ale bez pedanterii
-
nie kumam kawału z bananem.............
-
rdza a chodzisz w masce i wszystkiego dotykasz przez plastikowe rękawiczki ?? przecież troche bakterii musi być inaczej się rozpadać zaczniemy jak Michael Jackson
-
Idź sobie do hurtowni jaj (jakaś giełda czy cóś) i tam dostaniesz wytłoczek (lub wytłoczką) nieużywanych prosto z prasy na kila :-) (a cha i w jakim chcesz rozmiarze ,a , b, s albo 0 nie wiem który jest dla świerszczy odpowiedni)
niech ktoś zamknie tego posta
-
w bananach wyrzuca sie ogonki bo zawieraja podobno duze stezenie jakichs toksyn
-
bardzo smieszne...tylko ze sami piszecie, ze jak sie do gekona dotyka to trzeba miec umyte rece i wszystko musi byc czyste, bo to i tamto..wiec to nie moja wina, ze zadaje takie pytanie......................a akurat jajka to z tego co wiem, to zagrozenie salmonelii no nie???????????????????????????????
-
jestescie wyjątkowo zabawni..chyba zrezygnuję z zadawania pytań na forum jakichkolwiek, bo mało bawią mnei odpwoiedzi...naprawdę........
Uprawnienia umieszczania postów