Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Chodźmy do T.WRONY w CZĘSTOCHOWIE

Mieszany widok

chrzanu
    Guest

Chodźmy do T.WRONY w CZĘSTOCHOWIE

Kto ze mną pójdzie do Tadeusza Worny czy jak mu tam na imię z prośbą o zorgranizowanie jakijś giełdy ?? pare podpisów by się przydało. Wrona może coś załatwi...;]

Re: Chodźmy do T.WRONY w CZĘSTOCHOWIE

To raczej nie jest sprawa pana Wrony :] Znajdz lokal, załatw formalności, i zorganizuj wystawców, bedzie giełda, a prezydent to chyba nic do tego nie ma.

Witam

Nie jestem z Czestochowy ale moge Ci powiedziec ze pomysl zorganizowania takiej imprezy bedzie blokowany :-) i to mocno.

chrzanu
    Guest

No Yeter gdyby to było takie łatwe: "Znajdz lokal, załatw formalności, i zorganizuj wystawców, bedzie giełda" to bym robił giełde chyba co tydzień. W takim razie może ktoś mi pomoże zorganizować taką giełde...;] skoro tak łatwo...;]

szkoda ze to wszystko tak łatwo sie mówi Jak dotychczas jedyny Dodi zorganizował giełde z prawdziwego zdarzenia (jak na warunki polskie oczywiście

szkoda chcetnie bym poszedl na gielde w czestochowie

eh podejście godne społeczeństwa obywaelskiego ;-) niech nam zorganizują ;-)

zacznijcie od organizowania spotkań terrarystów, przyjdzie i czas na giełdy ;-)

Chrzanu nie zrozumieliśmy sie, nie miałem na mysli że to jest łatwe, bo takie nie jest. Jak na nasze mozliwości to raczej bardzo trudne jeśli nie niewykonalne. Tak jak mówi Korsakow, najpierw spotkania jakies a nie odrazu na głęboką wode na której utoniemy :]

a dzięki spotkaniom zacznieczy być co najmniej kilkuosobowym środowiskiem które juzmoże sobie na więcej pozwolić

chrzanu
    Guest

ooj Yeter Yeter, przecież wiem że to jest takie trudne i się z tego naśmiewam...;] a skoro mowa o spotkaniach może zorganizujemy małe spotanie...;] Ja bardzo chętnie i wiele osób z cz-wy pewnie też chętnie by przyszło...;]

Uprawnienia umieszczania postów