Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Do Jeronimo

Do Jeronimo

w poście na temat kabla grzewczego napisałeś ze kabelek podłączłes do ściemniacza. Napisz jak? czy regulacja jest automatycznie czy ręcznie?
    Z góry dzięki za odpowiedź
    Gregory

Re: Do Jeronimo

i jeszcze jedno czy spotkałes się z kablami o mniejszej mocy np 15W

po pierwsze raczej dawaj inny temat na forum bo przeciez nie tylko ja mam sciemniacz...
    tak czy owak nie wiem czy umiem ci pomoc poniewaz zrobic to jedno a wyjasnic to drugie. Dla mnie to jest na tyle proste ze lacze kabel pradowy z gniazdkiem, a pomiedzy tym montuje sciemniacz (jedna zyla idze bezposrednio do gniazdka, a druga do sciemniacza, a nastepnie do gniazdka). Wszystko montuje w plaskitowym pudelku za 3,50 :P i mam uniwersalny sciemniacz do wszystkiego bo nie polaczylem sciemniacza z kablem grzewczym tylko z gniazdkiem.... eh i tak pewnie nie zrozumiales :0
    tak czy owak ja na elektronice sie nie znam... i pewnie moj smieszny opis ma bardzo duzo bledow technicznych.

A co do regulacji to jest to jakis zwykly sciemniacz na korbke... wszystko ustawiam recznie

hehehe a to maly schemacik zeby juz wogle ci zamieszac hihihi :P
    <font color="#FFFFFF" size="4">-----------------------</font><font color="#000000" size="4">/-----</font><font color="red" size="4">--[sciemniacz]--|:</font><font color="green" size="4">--\</font>

<font color="#000000" size="4">=zrodlo=pradu===</font><font color="#FFFFFF" size="4">------------------------------</font><font color="green" size="4">====kabel=grzewczy====</font>

<font color="#FFFFFF" size="4">-----------------------</font><font color="#000000" size="4">\-----</font><font color="red" size="4">-------------------|:</font><font color="green" size="4">--/</font>

Jeronimo
    dobry opis wiem o co chodzi raczej ie jestem taki ciemny.
    Dzięki i pozdrawiam
    Gregory

Uprawnienia umieszczania postów