Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Gielda w Katowicach

Re: Gielda w Katowicach

Kuba17

skoro masz dostep do tego bez problemu może kiedys byśzebrał jakąś grupke hodowców z okolic i wybralibyśmy sie na giełde :>

:-) Grupke to troche za duzo powiedziane ale mysle ze moglbym zabraz ze soba ze 2-3 osoby chodzi o to zeby nie wzbudzac zbytnio podejrzen... Z tego co sie dowiedzialem dzisiaj to zwierzeta mozna kupowac na sztuki,a reszta :/ jest tam koles co sprzedaje zwierzeta karmowe i siwerszcze ida za 12 gr sztuka ale on sprzedaje mniemalnie 100 sztuk wiec dla normalnego odbiorcy odpada :/ no i tak samo sie przedstawia reszta.Wiec jezeli ktos by byl zainteresowany kupnem jakiegos zwierzatka tak na 100% to moge sie z nim wybrac na gielde.Najgorsze ejst to,ze to sa tylko poniedzialki i to od 16.00-20.00. Zrobimy tak w przyszly poniedzialek ide na rozeznanie a potem napisze na forum co i jak i za ile czy sie oplaca ,POZDRAWIAM

Ci hodowcy, którzy tam sprzedają orientują sie jakiej płci mają zwierzaki? Ja jestem chętny na samice błotnej ale 100% samice.

mają sondy, jest tam zawsze kilku świetnych speców, ja na rozpoznainie płci swojego legwana umawiałem się właśnie na giełdzie ;-)

Nie zapominajcie tez ze, na tej gieldzie sprzedaje towar Sulek z Biofila

sexuolog
    Guest

chlopaki mozna tam kupic pająki głównie chodzi mi o smithiego jesli tak to podajcie mi dokladny adres dzieki z gory narka

ja co prawda terrarystyka to sie bawie bo mam tylko owady ale z mila checia KUBA zabralbym sie z Toba na akwarystyke!!!

Uprawnienia umieszczania postów