-
Gielda w Katowicach
Mam pytanie,czy byl ktos moze na gieldzie zoologicznej w Katowicach (obok kina IMAX) ?? Sa tam moze jakies gady(chodzi mi glownie o Agamy) i jakie sa ceny tch zwierzat ?? Mam wszystkie uprawnienia wiec jezeli chodzi o wejscie to nie ebdzie problemu tylko gielda odbywa sie w poniedzialki wiec musze wiedziec czy oplaca mi sie organizowac czas.Z gory dzieki POZDRAWIAM,KUBA
-
Re: Gielda w Katowicach
jedno piętro jest całe z rybkami a drugie piętro gady płazy irp itd więc chyba by sie cos znalazło z agam
-
a da sie tam wejśc bez papierów na działalność??
-
Obcy słyszałem o przypadkach kiedy ludziska wchodzili bez papierów ale to chyba mieli fest szczęscie
-
raz tam byłem to był taki grubas na brami z tyłu ale nie chciał wpuścic za nic.... <nawet za cos> może teraz jest lepiej musze spróbowac tam kiedys skoczyc
-
Sytuacja sie przedstawia tak,ze znam wszystkich co stoja tam na wejsciu Wlascicielem tego baraku jest kolega od mojego ojca,wynajmuje go zwiazkowi akarystycznemu i to oni organizuja gielde Ale ta niby "ochrona" jest zatrudniona przez wlasciciela baraku wiec ejzeli chodzi o wstep to nie ma problemu :]
-
-
Mam pytnie o dokladny adres tej gieldy
Pozdrawiam LK
-
Loktok to jest róg ulicy Żelaznej i Gliwickiej nie sposob w poniedzialek nie zauwazyc bo pelno ludzi sie tam kreci jakies 50 metrow w dol od Imaxu jest skrzyzowanie (jak jedziesz w strone Chorzowa) i to jest ten budynekpo prawej stronie taki blaszany barak POZDRAWIAM,KUBA17
-
Uprawnienia umieszczania postów