Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Wrocławskie sklepy zoologiczne

boses
    Guest

Wrocławskie sklepy zoologiczne

Mam wrażenie, że odwiedziłem już większość sklepów z gadami, lecz nieznalazłem sklepu, w którym agamy brodate trzymane były w odpowiednich warunkach. Prawie w każdym sklepie brodacze siedzą w małych, obsranych terariach, a w okół nich leżą góry zdechłych świerszczy. Woda jest zasyfiona, a same gady "mieszkają" z gekonami.
    Czy we Wrocku są jeszcze sklepy w których ekspedientka nawija, że dorosłe agamy żywią się tylko myszami i szczurzymi noworodkami?

Ratujcie honor Wrocławskich zoologów.

Re: Wrocławskie sklepy zoologiczne

Na Odrzańskiej był w porządku sklep, może ceny nie były niskie ale sprzedawca znał się na rzeczy a zwierzaki były trzymane w dobrych warunkach. Był - bo z tego co słyszałem i widziałem to juz chyba nie ma tego sklepu.... a szkoda...

lipton
    Guest

zapraszam do mie coprawda brodaczy niema ale sa inne gadzinki

Do Ciebie to znaczy gdzie? Masz sklep? Ggzie? Może juz tam byłem, a jak nie to napewno z chęcią wpadne ;-)

boses
    Guest

adres jest pod postem.

Ano faktycznie... nie widzialem tego, poniewaz posta odczytywalem w programie do poczty a w e-mail'u nie jest zamieszczana sygnaturka...

Co do sklepu na Odrzańskiej to on nadal istnieje , w tym samym miejscu co zawsze , zwierzęta tam mają o tyle lepiej , że mają w jaki sposób zagospodarowane terraria , lecz ich wielkość jest taka jak w innych sklepach .
    Fakt facet się zna może na terrarystyce ale jest wielkim snobem i nie polecam dyskutować z nim :-) .

To fakt... Trudno się z nim rozmawia ;-) Chociaż czasami jak ma chumor to można z nim 'normalnie' porozmawiać ;-) Ale tak to cięzki z niego typ...

boses
    Guest

wielkie dzięki chłopaki. Postaram się tam zajrzeć.

Trudno to mało powiedziane , a jak jeszcze mu powiesz że nie ma racji , to już nie podyskutujesz , ale to jeso sprawa jak prowadzi sklep . Ja po pewnym małym incydencie nie zaglądam tam . Pozdrawiam .

Uprawnienia umieszczania postów