Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Wątek: Rozsypana ściółka

Jakubik
    Guest

Re: Rozsypana ściółka

Heh dzięki... własnie mózg mi się lasuje... myśle o tym zeby samca oddac :/. Ale zastanawiam się jednak czy nie będę potem żałował. Jednakże jak mówisz ze dwa samce i jedna samiczka to nie dobry uklad, a nie chce mieć dwuch samiczek ze względu na ilość potomstwa, to pozostaje mi tylko ta opcja. Hmmm ... klatka to ten "model" jaki prawie wszędzie sprzedaja ostatnio w sklepach. Ma taką jakby klatkę schodową... rozumiesz? W kazdym razie pewnie i by sie we czwóreczke zmieścili, ale nie chce tylu myszy.

Dodam cos jeszcze. Czasami jest między nimi ok. Tak jak w tej chwili Łaciaty "mył" Czarnego. Jednak najczęsciej go wącha "tam gdzie nie trzeba", a "Czarny" się wscieka, ucieka i piszczy!!! To raczej nie dobry uklad nie? Podgryza go tez czasami ....
    Jak jeszcze będziesz dzisiaj to odpisz, prosze.

Jakubik
    Guest

A może jednak nic nie będzie? Mam je już dwa tygodnie i nie poraniły sie mimo piszczenia... heh ((((( nie wiem co zrobic.....((((( Śpią razem w "domku" i wtedy się nie gryza....

Paweł
    Guest

nigdy sie nie łączy gryzoni w system 2samce i 1 samica tylko 1samiec i 1samica lub 1samiec i 23...samice poprostu więcej samic.
    zostaw samca który dominuje i jest silniejszy kup samice różnej maści i porub sobie miszanki.
    poczekaj aż samica troche podrośnie aby niebyło przed wczesnej ciąży chyba iż kupisz dojżałą a s tym nie powinno być problemu

Paweł
    Guest

ja bym zrobił tak jak napisałem bo lepie mieć parke lub 2samice niż 2samców ale to w końcu twoje myszy

Paweł
    Guest

na marginesie jakie maż zwierzaki ja mam akwa ogulne akwa z pielęgnicami kot wąż pończosznik

Jakubik
    Guest

Hehe no niby moje, ale Twoje rady są bardzo przydatne, lecz nie wiem co zrobie. Nie oddam dominującego jak mówiłes, bo do tego słabszego jestem bardziej juz przywiazany, poniewaz on jest mniej bojaźliwy i bardziej ciekawski.

Moje zwierzaki: Pies, rybki (akwaria ogólne), patyczaki rogate, myszy, karliki szponiaste

Paweł
    Guest

zrub se parke jak miałem małe szczurki wziąłem w dłoń te lekko owłosione stworządko w dotyku było jak aksamit poza tym ciekawie jest obserwować ich rozwuj od głuchego golasa z zamkniętymi oczami do pełnosprawnego stworządka

Paweł
    Guest

mam jeszcze straszyki kolczaste

Jakubik
    Guest

Taaa a potem te pełnosprawne zwierzątka oddawać na pożarcie czemus... heh .... szkoda, ze nie mozna wypuścic. Chyba, że komuś do domu :>>> hehehe . Jezeli zrobie parke to na pewno zostawie tego "słabszego" samca. Może tak byc? Powiedz ze tak .

Paweł
    Guest

moze być jak najbardziej.
    małe może ktoś będzie chciał do chodowli a nie jako pokarm
    szczuruw mi tesz szkoda rozwieszam tesz ogłoszenia lecz jest mały popyt na durze gryzonie.

Uprawnienia umieszczania postów