-
WYPADEK SKOLOPENDRA !!!!
Dzisiaj wrzuciłem moim scolopednra subspinipes mutilans swierszcze , jedna zaatakowała i owineła sie wogół swierszcze , lecz za chwile zauwazyłem cos niepokojącego , skolopendra zostawiła swierszcza i byla bardzo powolna , świerszcz pocharatał jej podwozie , widac ze ma rane od spodu i jakby w tej okolicy nie ruszała 2,3 nogami. Przełożyłem ją do osobnego pojemnika , jakie są Wasze opinie co do dalszego losu tej skolopendry?
-
Re: WYPADEK SKOLOPENDRA !!!!
Obcy jestem z tobą !!!!
Wszystko będzie dobrze !!!!
-
ja stawiam ze skolopendra przezyla jesli niewdala sie jaka infekcja , Obcy -jak z bestia ?
-
Nie przeżyła , była tak rozpruta ze wyszło jej troche bebechów na zewnatrz , padła po dwóch dniach
-
Świerszcz morderca Nie był za duży ? Bo się teraz boję moim dawać coś większego niż mącznik :] Jak duża była skolo ??
-
świerszcz był taki jak zawsze , skolopendra mała , poprostu zaatakowała dosc niefortunnie.. dalej karmie w takimi samymi świerszczami ,poprostu nieszcześliwy wypadek ;]
-
Witam.Masz jeszcze te 3subspinicepsy?Byłbyś zainteresowany wymianką na parę(ok 50cm)połozów kaspijskich?
Jak co pisz na mailaroagromax@wp.pl
Uprawnienia umieszczania postów