Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Strony o wijach.

Mieszany widok

RafalPitera
    Guest

Strony o wijach.

Zafascynowany tymi zwierzątkami nabyłem je nic o nich nie wiedząc. Liczyłem na internet, ale się niestety przeliczyłem - znalazłem trochę o skolopendrach. Mam Encyklopedię Terrarystyki, ale tam też nie ma szczegółów. Poznam innych hodowców skolopendr i krocionogów celem wymiany doświadczeń (na wijach .

Jakby ktoś znał anglojęzyczne strony to proszę o adresy (google znajduje mi encyklopedie internetowe).

Rafał Pitera
    www.rosiczka.w.pl
    turim@poczta.fm
    gg:1579216 (ale bywam żadko)
    tel: 609282799

Tomek_Nie
    Guest

afrox
    Guest

Re: Strony o wijach.

no to ładnie zrobiłeś... jak można kupić zwierzaka/robala nic o nim niewiedząc?!?! chcesz żeby ci kipnął? szkoda tylko robala...

Maikardaaion
    Guest

Witam!! jezeli chodzi o skolopendry to zapraszam na maikardaaion@arachnea.pl Pytaj smialo jezeli bede wiedzial to z pewnoscia odpowiem.

Trudno jest znalezc informacje na ten temat bo to ciagle malo popularne zwierzaki. Poza tym sa wyjatkowo tajemnicze i niektore rzeczy zdarzaja sie bez zadnej zapowiedzi, dlatego tak trudno to zdefiniowac i opisac

zielony13
    Guest

Witam.
    Ja hoduje wije i jeżeli masz jakieś pytania to postaram się odpowiedzieć na Twoje pytania! A co do anglojęzycznych stron to wpisz na googlu w wyszukiwarce grafik nazwy łacińskie wiji to znajdziesz fotki i łącza do stron.
    Pozdrawiam!!!

justGreg
    Guest

Witam, też coś niecoś wiem o wijach
    Choduję i to i to

Pozdrawiam. Greg

Uprawnienia umieszczania postów