Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: To forum umarło !!!!

zielony13
    Guest

Re: To forum umarło !!!!

Ja nie twierdze że naszym wijom ma coś dolegać ale nikt nie ma na sprzedaż młodych osobników. Swoich szukałem dosyć długo i gdyby nie mój kumpel to pewnie do tej pory bym szukał. A o znalezieniu Millipede redleg i Milipede whiteleg to chyba moge zapomnieć!!! Czyżby nikt takich gatunków nie hoduje??? Jedyne wije o jakich słyszałem na forum to Archispirostreptus gigas (chyba tylko ten gatunek jest w miarę zozpowszechniony w Polsce) Jak ktoś ma inne gatunki niech się odezwie albo niech chociaż powie gdzie można je kupić!!!
    Pozdrowienia dla hodowców wiji i skolopendr !!! :]

Hari
    Guest

Ja mam inne, tylko nie wiem co to jest. juz troche podrosly i gigasow nie przypominają. Nie wiem od kogo są, bo kupowane byly ponad rok temu.

zielony13
    Guest

A masz może jakieś fotki swoich wiji?? Jak tak to prześlij mi na maila.

Kontakt: zielony13@vp.pl

BZYK
    Guest

Ja bardzo lubie wije. Mantid ostatnio sprzedawał wije z tajlandi o czerwonych odnóżach, trzeba było kupować.

zielony13
    Guest

Jakbym wiedział to bym kupił!!! Tylko nie widziałem ogłoszenia na forum a to był gatunek którego szukam (prawdopodobnie Millipede redleg). Szkoda!!! Ciekawe czy jeszcze ma!!??!!

Hari
    Guest

nie mam fotek
    mantida spotkasz zapewne na gieldzie w Swietochlowicach. Ostatnio mial wije

Alexandra
    Guest

Ja niedawno kupiłam u mantida dwie samice (chodzi o te wije z Tajlandii).Skontaktuj się z nim, bo możliwe że mu jeszcze jakiś został

zielony13
    Guest

Oki. Wielkie dzięki!!!

Uprawnienia umieszczania postów