-
Re: Utworzenie osobnej listy dyskusyjnej
Jeronimo zauważ, że grupa "Legwan zielony" ma większą popularność niż grupa "jaszczurki" razem wzięta. Więc nie pisz tu o tworzeniu grupy "legwany" ! Ale co mi tam, i tak jestem za
Pozdrawiam
Leny
-
ja mysle ze gekony ogolnie bedzie najlepiej. wiele gekonow ma bardzo podbne wymagania do lamaprciego, i dzieki temu uniknie sie powtarzania sie tych samych nudnych postow po jakims czasie.
-
obojetnie jak bedzie i co zostanie podzielone uwazam ze takze przydalby sie inny sposob wyswietlania grup dyskusyjnych a mianowicie cos podobnego do schemetu ponizej (chodzi mi o jakies wciecie lub inny sposob wyroznienia.. a nie jednym ciagiem wszystkie grupy)
-Jaszczurki (brak linku)
------legwan zielony [Forum dla miłośników legwanów zielonych]
------gekon lamparci [Forum dla miłośników gekonow lamparcich]
------pozostale jaszczurki [Forum dla miłośników jaszczurek - pozostale :P]
-Węże [Forum dla miłośników węży ]
-Żółwie [Forum dla miłośników żółwi]
itd...
to taka moja mala prywatna sugestia...
-
w sumie to nie najgorzej, biorąc pod uwagę fakt że lamparty i zielone mają największą popularność faktycznie można stworzyć takie grupy. Ale skoro już coś takiego ma miejsce, to może kategoria wąż zbożowy np ?
-
jestem z wami, to dobry pomysł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
-
Jak zwykle z resztą gekoniarzy! Głosuję za! A tak wogóle czy ja o tym nie myślałem? Dziękuję Nook za wznowienie pomysłu!
-
Eh tam... gekony ??
no ale to mi pomysl ...
kogo w ogole interesuja gekony?
-
Re: Eh tam... gekony ??
JadziaP hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :P
-
mnie interesuja, sam chce kupic lamparciego(w piatek odbieram terra) i jestem za poniewaz sa to popularne zwierzeta, lecz wg.mnie rownie popularne sa agamy brodate, czesto sie mowi o kameleonach jemenskich ale chyba lepiej zrobic "lamparcie forum" bo to chyba one sa jednymi z najpopularniejszych w Polsce.
To tylko Moje wlasne zdanie
-
Ej nook to kiedy zrobisz ten nowy dział????
Uprawnienia umieszczania postów