-
Re: auchan-katowice
Tak w tym fanboxie bylo gdzies 20 kameleonow slepy niejestem a skat ty wiesz jakie ono mialo rozmiar.A wyobrazic mozesz sobie latwo wchodzily na siebie.A u regiusa byly maczniki poco oni je tam dali co chcom wychodowac nowego weza ?? No moze z tym ze mysla ze one to jedzom to przesadzilem !
-
Pamiętam jak na samym początku, kiedy otwarli u mnie Auchana, w tamtejszym sklepie zoologicznym sprzedawali świerszcze w promocyjnych cenach - 5 zł za sztukę. Takie sklepy to po prostu dno i wodorosty...
Pozdrawiam
Bartek
-
z 20 to przesadzil ale widziałem to i z 8 ich tam siedzialo!!!!
-
heh wybacz lipton znam sklepy w których klarowna wodą jest zawsze i wątpie czy śmierć jednej ryby spowoduje mętnienie wody chyba że choidz o większe np pyszczaki czy dyskowce ale napewno nie kirysek albo cos w tym rodzaju
a co do tych niektórych wypowiedzi to rzeczywiscie masz racje
pozdro!
-
SORRY ALE JA NIE MAM BUJNEJ WYOBRAŻNI WIDZIALEM TYLKO TEGO GEKONA I SYF W AKWARIACH.O TYCH KAMELEONACH I INNYCH RZECZACH NIE MAM POJĘCIA.
POZDRAWIAM MARCIN
-
Byłem tam odtatnio przypadkiem no i prawdą jest ze nie starają sie... poprostu walą masowke na kase.
Proponowałbym zmiane na forum taką aby przy nicku wyświetlał sie wiek użytkownika, wtedy mielibyśmy bardziej realny pogląd na sytuację...
-
nie wiek świadczy o człowieku ;-)
-
nie wiek nie swiadczy o człowieku, ale swiadczy o jego spojrzeniu na swiat... z wysokosci metra dwadziescia wszystkow wydaje sie troche wieksze niz jest...
-
tez przebywalem pare razy w tym sklepie i co do geko to sie pytalem i pani mowila ze codziennie wieczorem daja mu swierszcze bo za maczniakami nie przepada
ja znow dociekliwie a czemu on taki chudu na co pani odpowiedziala: bo ma dobra przemiane materii!!!! co do reszty zwierzat tez makabra a ceny ojojojjjjjj!!!
Uprawnienia umieszczania postów