Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: auchan-katowice

Re: auchan-katowice

Tak w tym fanboxie bylo gdzies 20 kameleonow slepy niejestem a skat ty wiesz jakie ono mialo rozmiar.A wyobrazic mozesz sobie latwo wchodzily na siebie.A u regiusa byly maczniki poco oni je tam dali co chcom wychodowac nowego weza ?? No moze z tym ze mysla ze one to jedzom to przesadzilem !

Pamiętam jak na samym początku, kiedy otwarli u mnie Auchana, w tamtejszym sklepie zoologicznym sprzedawali świerszcze w promocyjnych cenach - 5 zł za sztukę. Takie sklepy to po prostu dno i wodorosty...

Pozdrawiam
    Bartek

z 20 to przesadzil ale widziałem to i z 8 ich tam siedzialo!!!!

heh wybacz lipton znam sklepy w których klarowna wodą jest zawsze i wątpie czy śmierć jednej ryby spowoduje mętnienie wody chyba że choidz o większe np pyszczaki czy dyskowce ale napewno nie kirysek albo cos w tym rodzaju
    a co do tych niektórych wypowiedzi to rzeczywiscie masz racje
    pozdro!

MIDO
    Guest

SORRY ALE JA NIE MAM BUJNEJ WYOBRAŻNI WIDZIALEM TYLKO TEGO GEKONA I SYF W AKWARIACH.O TYCH KAMELEONACH I INNYCH RZECZACH NIE MAM POJĘCIA.

POZDRAWIAM MARCIN

Charry
    Guest

Byłem tam odtatnio przypadkiem no i prawdą jest ze nie starają sie... poprostu walą masowke na kase.
    Proponowałbym zmiane na forum taką aby przy nicku wyświetlał sie wiek użytkownika, wtedy mielibyśmy bardziej realny pogląd na sytuację...

nie wiek świadczy o człowieku ;-)

Charry
    Guest

nie wiek nie swiadczy o człowieku, ale swiadczy o jego spojrzeniu na swiat... z wysokosci metra dwadziescia wszystkow wydaje sie troche wieksze niz jest...

tez przebywalem pare razy w tym sklepie i co do geko to sie pytalem i pani mowila ze codziennie wieczorem daja mu swierszcze bo za maczniakami nie przepada
    ja znow dociekliwie a czemu on taki chudu na co pani odpowiedziala: bo ma dobra przemiane materii!!!! co do reszty zwierzat tez makabra a ceny ojojojjjjjj!!!

Uprawnienia umieszczania postów