Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: auchan-katowice

Mieszany widok

MIDO
    Guest

auchan-katowice

Dzisiaj bylem w auchan jest tam sklep zoologiczny ceny straszne.najgorsze wrażenie
    zrobil na mnie geko lamparci chudy blady w fatalnym stanie.

Re: auchan-katowice

jak to zwykle bywa w marketowych pasażach....

a na mnie zrobiło wrażenie to że w paru akwariach woda była mętna, pyton królewski z braku kryjówki siedział zwinięty w"piłke" w misce na wode.
    Jedynie fajny był pan z obsługi, ciągle stał i robił coś przy rybach nawijając klientom różne rzeczy zachęcające do kupna rybek, robił to znakomicie ale nie wszystko było zgodne z prawdą

Bylem dzisiaj w "zwierzaku"... Macie racje to jest ochydne !! Gekon jest totalnie wychudzowny ... on chyba świerszczy nie widzał o początku swojego życia... terraria sa brudne zaniedbane, woda brudna. Po raz pierwszy bylem w tym sklepie na poczatku luteko i widzialem 3 legwany zielone w terrarium o wymiarach 50X50X60 a legwany mialy z 17 cm dlugosic nie wliczajac ogona.
    Wogole mialem wtedy smieszna sytuacje,wchodze to sklepu bo chcialem kupic swierszcze a KONGO bylo zamkniete ide do pani ekspedientki i pytam:
    -Jest może zywy pokarm dla gadów ??
    ONa: Nie ma żywego pokarmu...
    Ja: Czyli swierszczy ani maczniakow nie prowadzicie ??
    ONa: Ale swierszcze sa...
    Ja: Zywe ??
    ONa:No tak a jakie maja byc??
    Ja: Przeciez mowila pani,ze nie ma zywego pokarmu...
    ONa: ale swierszcze sa ...

Myslalem,ze padne.... Oczywiscie na sztuki nie kupicie tylko w paczkach po 25 sztuk za 10 zł... Wogole to niepolecam tego sklepu jezeli chodzi o zakup gadow i sprzetu terrarystycznego ceny maja okropne.Co do reszty zwierzat to sie nie wypowiadam bo nie mam zielonego pojecia o nich POZDRAWIAM!

Ja bylem niedawno tez w markecie (w Czeladzi) wchodze i czuje okropny smród nieszlo wytrzymac ! Patrze do legwanów a one maja pól ogona (chyba byly chore nieznam sie na jaszczurkach )Regius byl caly zawiniety(niemial kryjowki) a psy sraly na ziemie bo byla taka zagroda i kazdy sie patrzyl nanie jagby psa niewidzieli.
    U regiusa chodzily maczniki chyba mysleli ze on je zje! W jednym wanboxe bylo chyba 20 kameleonów !

prosta sprawa, nie kupujce tam to splajtuje ;-) już jeden tak skończył w sosnowcu ;-)

lipton
    Guest

panowie nie przesadzacie troszeczke: zdaje mi sie ze paru z was ma bujna wyobraznie . Jasne ze powinnismy sie przed soba ostrzegać przed sklepami w których zwierzeta maja złe warunki ale zastanówcie sie co piszecie . przeciez niektóre texty sa urwane z choinki przytocze pare waszych nierealnych i komicznych tekstów " u regiusa chodziły maczniaki chyba mysleli ze on je zje " stary niepisz co mysleli bo niejestes jasnowidzem "w jwdnym fanboxie było chyba 20 kameleonów " czy wyobrazasz sobie cos takiego , nawet by sie niezmiesciły bez urazy smieszny jestes " a namie zrobiło wrazenie to ze w paru akwariach woda była metna " stary sam jestem włascicielem sklepu zoologicznego i w nim sam sie wszyskim zajmuje i nawet sobie niezdajesz sprawy jak przy takiej ilosci ryb trudno o klarowna wode wystarczy mała infekcja bakteryjna ( mała zdechła nie wyłowiona przez godzine i masz wode metna ) wiec prosze cie o niewypowiadanie sie w kwesti w której niemasz doswiadczenia . i to tyle co ma dopowiedzenia . Ja tego sklepu wcale niebronie bo jezeli zeczywiscie warunki utrzymywania zwierzat w tym sklepie sa fatalne nalazy sie otym informować ale panowie bez takiej wyobrazni bo to kłuje w oczy, piszcie co zeczywiscie widzieliscie , mysle ze w ten sposó lepiej sobie pomozemy . bez urazy .

pozdrowienia Lipton

lipton
    Guest

a i jescze jedno niedziwota dopiero teraz zwróciłem ze ci co sie tak namietnie wypowiadali maja po 14 lat . wiec sory za uwagi . dzieci zreguły maja bujna wyobraznie

ja mam 22 lata i też mam niepochlebne zdanie o tym sklepie ;-)

koledzy nie dużo przesadzili, brud, syf, głód i malaria ;-)

lipton
    Guest

okurat o twoim poscie KORSAKOW sie niewypowiadałem , z tego co przeczytałem nie pisałes tam fantazyjnych i komiczny opowiastek o 20 kameleonach w jednym faunaboksie tylko poprostu wypowiedziałes sie co otym sklepie myslisz i własnie oto mi chodzi . do twiojej wypowiedzi kompletnie nic niemam . chodzi mi oto aby niefanatzjować pozdrowienia Lipton

Uprawnienia umieszczania postów